Close sidebar
Close sidebar

CORONAVIRUS ROMÂNIA. ”Caracatița” îmbolnăvirilor produse de angajatul ADP care a mințit! Fusese plecat în Israel cu o femeie, iar acum riscă pușcăria

Angajatul ADP sector 4, fost polițist, care a ascuns faptul că fusese plecat în Israel cu o femeie, a reușit să îmbolnăvească de coronavirus 6 persoane până acum și a închis mai multe instituții.

C.L.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Pacientul cu numărul 17 infectat cu coronavirus este vinovat de îmbolnăvirea celor mai multe persoane din București, până la ora actuală.

Angajatul ADP sector 4, fost polițist, a reușit să închidă mai multe instituții, să-ți îmbolnăvească familia, dar și alte persoane cu care a intrat în contact. Minciuna spusă de fostul polițist în vârstă de 60 de ani îl poate costa acum chiar și libertatea, pentru că pe numele lui a fost întocmit un dosar penal.

Dar, până se va ajunge la o eventuală condamnare, cel mai probabil cu suspendare, bărbatul a reușit să producă o adevărată isterie.

Citeste si: Secția unui spital a fost închisă din cauza unei femei infectate cu coronavirus care nu a respectat autoizolarea

CORONAVIRUS ROMÂNIA: Angajatul ADP sector 4 și-a îmbolnăvit toată familia

Fostul polițist, care acum este angajat al ADP sector 4, a fost plecat cu o femeie în Israel, de unde s-a întors pe 26 februarie. A avut simptome de răceală, însă s-a dus la serviciu, iar pe 2 martie chiar a împărțit mărțișoare angajatelor ADP.  Pe 5 martie a ajuns la Spitalul Gerota, unde nu a declarant că a fost plecat din țară, așa că a fost internat pe o secție obișnuită.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: CORONAVIRUS în Spania- Numărul total de decese a ajuns la 64

Mai mult chiar, bărbatul a declarat pe propria răspundere că nu a călătorit în afara ţării, când de fapt s-a întors în țară din Israel în data de 26 februarie. La momentul internării, a declarat și semnat în formularele de consimțământ că nu a călătorit în afara țării în ultimele două luni.

Două zile mai târziu, a ieșit pozitiv la testarea pentru coronavirus. Atunci, a mărturisit faptul că fusese plecat în Israel.

Între timp, au ieșit pozitivi la testare și cei din familia lui: soția lui, fiul, nepotul de 3 ani și nora care este gravidă.

Citeste si: Un bărbat suspect de coronavirus a atacat și scuipat cadrele medicale într-un spital din Italia

CORONAVIRUS ROMÂNIA. Femeia care l-a însoțit pe angajatul ADP în Israel, și ea bolnavă

Tot atunci, femeia care îl însoțise pe bărbatul de 60 de ani în călătoria în Israel a anunțat autoritățile că fusese plecată din țară. A fost testată și depistată ca având coronavirus.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

De atunci, apar tot mai multe cazuri de infectați cu coronavirus care au avut contact cu bărbatul de 60 de ani sau cu rudele acestuia.

Citeste si: Avocatului Poporului cere preşedintelui Klaus Iohannis să declare starea de urgenţă

Un cadru medical de la Spitalul Gerota, care a intrat în contact cu pacientul este bolnav. O altă femeie de 20 de ani, a fost infectată cu coronavirus, a fost în contact indirect cu bărbatul de 60 ani. Femeia este contact direct cu prietenul șoferului bărbatului, deci ”caracatița” virusului împrăștiat de angajatul ADP se extinde.

CORONAVIRUS ROMÂNIA. Angajatul ADP sector 4, care a ascuns faptul că fusese plecat în Israel, a închis mai multe instituții

De altfel, din cauza acestuia, mai multe instituții publice au fost închise. În primul rând, ADP sector 4 unde lucra acesta, soția este angajată a policlinicii Ministerului de Interne, fiul lui este angajat al SRI, nora gravidă este angajată la resurse Umane în Primăria Capitalei, femeia cu care a fost plecat în Israel lucrează la Evidența Populației Primăria Capitalei, Spitalul Gerota, unde pacientul 17 a fost internat.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI