Close sidebar
Close sidebar

Este oficial! Al doilea caz de coronavirus din Spania a fost confirmat

Regiunea Catalonia a confirmat marţi primul caz de infectare cu Covid-19, potrivit TVE, astfel că în Spania sunt în prezent două cazuri înregistrate.

A.M.S.,

coronavirus spania cazuri confirmate

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

    Cazul din Catalonia, confirmat de Departamentul de Sănătate al regiunii, a fost raportat la o zi după cel din Canarias (Tenerife).

    Viceprim-ministrul Carmen Calvo a anunţat că a alcătuit o comisie interministerială pentru a superviza situaţia Covid-19.

    Citeste si: Un primar din România a luat o decizie șoc. Ce va face după primul caz de coronavirus

    coronavirus spania cazuri confirmate

    Citeste si: Prețul ireal cu care se vinde o garsonieră în Cișmigiu! Locuința atipică a stârnit un val de ironii în mediul online: "Nu am mai văzut asa ceva!"| Video- kanald.ro

    Citeste si: Irina Columbeanu și-a lăsat tatăl și a plecat din România, dar nu s-a întors nici la Monica Gabor. Unde se află în aceste momente fiica lui Irinel Columbeanu?!- wowbiz.ro

    Marţi, autorităţile sanitare chineze au anunţat un nou bilanţ al deceselor provocate de coronavirusul depistat la finalul anului trecut- 2.663.

    Până pe 25 februarie, au fost înregistrate peste 80.000 de cazuri de infectare. Gripa provocată de coronavirus este foarte contagioasă, însă rata mortalităţii este de 0,7%, în afara oraşului Wuhan (epicentrul epidemiei), şi de 2-4% în Wuhan.

    Citeste si: Coronavirus. Un bărbat testat pozitiv în Rimini după ce s-a întors din România

    coronavirus spania cazuri confirmate

    Covid-19 s-a răspândit, în aproximativ două luni, în 35 de ţări. Din Europa, Italia este cea mai afectată ţară, cu peste 220 de cazuri confirmate.

    Citeste si: Coronavirus România. Ce riscă persoanele care fac declarații false la frontieră privind țara din care vin! Au fost întocmite primele dosare penale

    Citește-ne pe

    Clipul zilei
    Te-ar putea interesa si
    NOUTĂȚI