Fostul angajat al Ministerului de Interne, aflat în centrul unui scandal public după ce a minţit că a fost plecat din țară şi a infectat zeci de cadre medicale şi pacienţi la Spitalul Gerota, a fost externat, au precizat surse din MAI pentru g4media.ro.

El era internat la Institutul Național de Boli Infecțioase ”Prof. Dr. Matei Balș” din Capitală. Ultimul test făcut bărbatului a ieșit negativ, iar acum se află în izolare la domiciliu pentru cel puțin 14 zile, conform acelorași surse.

Citeste si: Raed Arafat: Dacă vă confecţionaţi o mască acasă, nu uitaţi să o spălaţi zilnic şi să o călcaţi

În acest caz, Parchetul General a deschis şi un dosar penal in rem,adică doar pentru acuzaţia de zădărnicire a combaterii bolilor, după ce bărbatul a infectat zeci de cadre medicale şi a intrat în contact cu peste 120 de persoane.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: UPDATE. Incendiu uriaș în Maramureș. Preşedintele Consiliului Județean: Focarele fumegânde sunt aproape de lichidare- antena3.ro

coronavirus spitalul gerota
coronavirus spitalul gerota

Citeste si: Temperatura la care noul coronavirus moare în doar câteva minute

Fostul ofiţer MAI se întorsese pe data de 26 februarie din Israel, s-a simţit rău, a mers la Spitalul “Dimitrie Gerota”, însă acolo a minţit şi a spus că nu a fost plecat din ţară. Cazul acestuia a dus la carantinarea primului spital din țară. Între timp, unitatea medicală a ieşit din carantină, iar activitatea medicală începe să revină la normal.

Citeste si: Revoltă la Râmnicu Vâlcea, după ce un preot a fost amendat cu 20.000 de lei pentru o slujbă în curtea bisericii! „Mi-a murit și mie soțul, să nu-l pomenesc?”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si