Măsura a fost luată pentru a împiedica răspândirea coronavirusului.

Thailanda și-a închis frontierele și a interzis accesul străinilor, cu excepția diplomaților și a posesorilor de permise de muncă, pentru a combate focarul COVID-19.

Citeste si: Şeful delegaţiei medicale din România care lucrează la Milano: „Ne-am lăsat familiile acasă, dar am venit aici pentru a ajuta”

Străinii care au intrat în țară înaintea impunerii interdicției- care aveau vize sau au primit vize la sosire- nu vor trebui să se prezinte la centrele de imigrație, deseori aglomerate, pentru a-și prelungi șederea.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Prelungirea automată a vizelor a fost acordată până la 30 aprilie, potrivit unui document al ministrului de Interne. Potrivit unui oficial, guvernul ar putea prelungi acest termen în fiecare lună, informează Reuters.

Citeste si: Nelu Tătaru: „Mai avem două-trei săptămâni în care vom creşte ca număr de cazuri”

Săptămâna trecută, guvernul a permis lucrătorilor migranți cu permise de muncă expirate să rămână în țară, fără a fi nevoie să solicite prelungiri, până când Thailanda își va redeschide granițele.

Citeste si: OMC: Comerțul internațional, sub nivelul crizei din 2008

Țara a raportat miercuri 111 cazuri noi de coronavirus. Printre aceștia se află 42 de thailandezi repatriați din Indonezi care au călătorit pentru o adunare religioasă luna trecută.

În total, Thailanda a raportat 2.369 de cazuri de coronavirus și 30 de decese. Țara se află în stare de urgență până la sfârșitul lunii.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si