“Datele studiilor serologice sugerează că numai un procent redus (circa 6%) din populaţia Regatului Unit are anticorpi COVID-19”, potrivit precizărilor Grupului de consiliere ştiinţifică pentru urgenţe (Scientific Advisory Group for Emergencies – SAGE).

Conform acestui grup, cercetările au mai evidenţiat că în cazul unei persoane infectate cu noul coronavirus “nivelul de anticorpi scade în decurs de 2-3 luni” şi “persoanele cu anumite tipuri şi niveluri de anticorpi pot avea în continuare încărcătură virală şi ar fi posibil să transmită virusul”.

Citeste si: 5 Parcuri auto din Germania de unde poți cumpăra mașini second hand mai ieftine și mai bune ca în România

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

SAGE avertizează că este puţin probabil ca nivelurile actuale de imunitate împotriva COVID-19 ale populaţiei britanice să atenueze impactul unei creşteri semnificative a infectărilor în această iarnă.

Britanicii de pregătesc de carantină totală?!

„Numărul oamenilor din spitale se dublează circa la fiecare opt zile… Vom face tot ce este necesar ca oamenii să fie în siguranţă. Analizăm aceste lucruri”, a spus Hancock.

Întrebat de un al doilea lockdown, responsabilul britanic a menţionat: „Nu vă pot da acest răspuns acum”.

Citeste si: Brigitte Pastramă e terorizată de o fostă iubită a soțului ei, care o blesteamă și îi cere bani: „Păpușică, nu știu cum ai crezut că eu voi plăti datoriile soțului la fostele!”

Marea Britanie, a cincea ţară cea mai îndoliată din lume din cauza pandemiei, înregistrează deja o creştere a numărului noilor cazuri de COVID-19, circa 6.000

în ultimele 24 de ore, iar autorităţile sunt îngrijorate de accelerarea transmiterii virusului în toate categoriile de vârstă şi de creşterea numărului pacienţilor vârstnici spitalizaţi sau aflaţi la terapie intensivă, potrivit Agerpres.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si