Close sidebar
Close sidebar

Corpurile a doi barbati au fost gasite plutind pe raul Prut, in dreptul localitatii iesene Golaesti

Corpurile a doi barbati au fost gasite plutind pe raul Prut, duminica dimineata, în dreptul localitatii iesene Golaesti, autoritatile declansand cercetari pentru a stabili împrejurarile în care s-au înecat cele doua persoane.

Redactia Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta au fost alertati, duminica dimineata, ca în dreptul localitatii Golaiesti doua persoane plutesc pe raul Prut.
Imediat, în zona au fost deplasate mai multe echipaje, inclusiv scafandri.

"Am fost sesizati de catre persoane din zona ca pe Prut pluteste un cadavru în dreptul localitatii Bran din comuna Golaesti. Corpul a fost scos din apa. La o distanta de 300 de metri a fost gasita înca o persoana. Este vorba despre doi barbati de aproximativ 40 de ani, respectiv 30 de ani", a declarat purtatorul de cuvant al ISU Iasi, Silvia Bolohan.

Citeste si: Ies la lumină noi detalii în cazul morții lui Liam Payne! Ce s-a întâmplat înainte cu doar câteva zile ca artistul să-și piardă viața- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Ce s-a întâmplat într-o țară din Europa după ce s-a aflat de cazul americanului care s-a trezit în timp ce medicii îi scoteau inima- antena3.ro

Ea a afirmat ca victimele nu aveau acte de identitate asupra lor.

La fata locului, au sosit si politisti care au declansat cercetari pentru a stabili împrejurarile în care s-au înecat cele doua persoane.

Sursa: News.ro

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI