Se poate spune că e coşmar pentru Laurenţiu Reghecampf la arabi. Soţul Anamariei Prodan a semnat la începutul lui 2019 cu echipa Al Wasl, din campionatul Emiratelor Arabe Unite, după ce, în toamna lui 2018, fusese demis de la Al Wahda, din acceaşi competiţie. Presa a relatat că Al Wasl îl plăteşte pe Reghe cu 3,5 milioane de dolari pe an, în speranţa că va redresa echipa.

Citeste si: Motivul pentru care Prodanca nu l-a dat pe Ganea in judecata după ce a afirmat ca ea ar avea o legătură cu Dan Alexa! ”Sunt un om asumat”

Coşmar pentru Laurenţiu Reghecampf la arabi. A pierdut 3 meciuri la rând

La început, cu Reghecampf pe bancă, echipa a a bifat câteva succese, dar lucrurile s-au complicat în ultima perioadă. De o lună, Al Wasl a jucat 5 partide, în campionat, cupă şi Cupa Campionilor Asiei, înregistrând 4 înfrângeri şi doar o singură victorie. Mai mult, ultimele trei meciuri au fost pierdute consecutiv, 2-4 cu Al Nasr, 1-3 cu Zob Ahan şi 2-4 cu Shabab Al Ahli.( vezi ce a spus Anamaria Prodan despre divorţul de Reghecampf)

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Coşmar pentru Laurenţiu Reghecampf la arabi. Nu e departe de retrogradare

Nu mai e un secret că e coşmar pentru Laurenţiu Reghecampf la arabi. În campionat, Al Wasl se află pe locul 10 din 14 echipe, la 9 puncte de Al Fujairah, penultima clasată, care retrogradează.

Următorul meci este programat miercuri, chiar în deplasare la Al Fujairah. În cazul unei înfrângeri, Al Wasl ar fi în pericol de retrogradare, iar şeicii ar putea să îl concedieze pe Reghe.

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si