Close sidebar
Close sidebar

Cosmar pentru o brasoveanca chiar de Ziua Indragostitilor! A fost batuta cu bestialitate si sechestrata in propria casa

Un barbat, in varsta de 54 de ani, din Brasov a fost arestat preventiv, dupa ce si-a batut iubita, i-a luat telefonul mobil si a sechestrat-o in propria casa, chiar de Ziua Indragostitilor.

I. I.,


DISTRIBUIE
acest articol

„Acesta, la data de 14 februarie a.c., in jurul orei 22.30, in timp ce se afla la domiciliul iubitei sale, o femeie de 39 ani, din municipiul Brasov, pe fondul unei discutii in contradictoriu, i-ar fi aplicat acesteia mai multe lovituri.

Ulterior, tot prin acte de violenta, si-ar fi insusit cheile locuintei si un telefon mobil, ar fi incuiat victima in locuinta si ar fi plecat, pentru a o impiedica pe aceasta sa solicite sprijin”, a precizat, astazi, purtatoarea de cuvant a Politiei Judetene Brasov, Gabriela Dinu, potrivit mytex.ro .

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

In cele din urma, femeia a reusit sa depuna plangere impotriva agresorului, iar politistii de la Biroul de Investigatii Criminale Brasov l-au retinut pe suspect, apoi procurorul de caz l-a prezentat instantei cu propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile, masura fiind aprobata.

Cercetarile in caz continua pentru lovire sau alte violente, lipsire de libertate in mod ilegal si talharie calificata, in cadrul unui dosar penal instrumentat sub supravegherea Parchetului de pe langa Judecatoria Brasov, mai adauga sursa citata.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI