Close sidebar
Close sidebar

Cosmar pentru un baietel de 9 ani din Braila! Un barbat l-a ademenit cu un telefon mobil si l-a mangaiat in zonele intime - Micutul a reusit sa fuga si sa-si anunte mama

Un barbat de 36 de ani din Braila a fost retinut dupa ce a ademenit doi copii care se jucau in fata blocului in care locuiau, promitandu-le un telefon mobil, ulterior ducandu-i intr-un loc ascuns, intre blocuri, unde pe unul dintre baietei l-a mangaiat in zonele intime. Copiii au reusit sa fuga pana la urma, iar mama celui agresat a sunat imediat la Politie, care a demarat cercetarile.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Judetene (PJ )Braila, subcomisar Laura Dan, marti, politistii din cadrul Biroului Investigatii Criminale il vor prezenta instantei de judecata cu propunere de arestare preventiva pe un barbat de 36 de ani din Braila care, luni seara, ar fi abordat doi minori, cu varste de 9 si respectiv 11 ani, in timp ce se jucau in curtea interioara a unui bloc din Braila.

Barbatul i-ar fi ademenit pe minori cu un telefon mobil, ducandu-i intr-un spatiu restrans, intre niste blocuri, ocazie cu care l-ar fi mangaiat pe copilul de 9 ani in zonele intime.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Conform sursei citate, baietii au reusit sa fuga, iar cel agresat si-a anuntat imediat mama care a sunat la Politie.

Politistii l-au identificat si prins pe individ in urma unei perchezitii domiciliare si l-au introdus in arestul PJ Braila, urmand ca, marti, sa fie prezentat instantei cu propunerea de arestare preventiva pentru coruperea sexuala a minorilor.

Politistii braileni fac cercetari acum pentru a descoperi daca barbatul a mai corupt in acest mod si alti copii, deocamdata neexistand informatii ca a mai facut si alte victime, fara a fi exclusa insa nici varianta ca eventuale fapte similare sa nu fi fost reclamate oamenilor legii.
 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI