Internat recent în spital, actorul Constantin Zamfirescu a mai pățit un necaz, de această dată fiind amendat de poliția rutieră. Actorul de 52 de ani și-a anunțat prietenii zilele trecute că suferă de o boală foarte gravă și că are nevoie de donatori de sânge. ”Gogoașă” din serialul ”Trăsniții” a fost diagnosticat cu cancer, urmând să-i fie extirpat un rinichi în cadrul unei operații ce va avea loc luni.

În disperare de cauză, actorul a postat primul său mesaj acum trei zile, încercând să-și convingă amicii să doneze sânge.

Constantin Zamfirescu a fost amendat: ”Sunt un contravenient de conjunctură!”

Astăzi, cunoscutul actor a dezvăluit că a avut parte de un alt necaz, din cauza faptului că și-a parcat mașina într-un loc nepermis.  ”Sunt un contravenient de conjunctură. Vineri, când am plecat spre spital să mă internez, am verificat pe Waze dacă am loc de parcare în zona spitalului Carol Davilla. Și da, era o parcare amenajată, dar când am ajuns, toată zona era animata de o echipă de filmare care ocupa complet parcarea și străzile limitrofe. Fiind în întârziere, am ochit un loc liber, lângă mașinile echipei de filmare. Am parcat si m-am prezentat la Camera de Gardă. Odată intrat în spital, nu mai ai voie să ieși.

Citeste si: Actorul Constantin Zamfirescu, primul mesaj din spital: ”Nu sunt singur! Vă am pe toți, aici, cu mine!” ”Gogoașă” din ”Trăsniții” are cancer

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

De la geamul salonului unde am fost internat vedeam mașina și animația din parcare transformată în platou de filmare. Au lucrat zgomotos până târziu. A doua zi au inceput să strângă.

Parcarea e si acum ocupată de rulote, dar pe străzi, nici urmă de alte mașini. Doar a mea, cu amendă in geam. Cuantum maxim. 500 lei. Poliția locală a iertat echipa de filmare dar pe mine nu.  Cum pot contesta? Am sorți de izbândă? Mâine mă externează si cele 15 zile se scurg, iar eu nu sunt în cea mai bună formă să merg pe la instituții”, a notat supărat Zamfirescu. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si