Close sidebar
Close sidebar

Cosmarul continua in Spania pentru fiica adoptiva a actorului Constantin Codrescu. Motivul pentru care tanara nu se poate intoarce in tara

Cosmarul nu se mai termina de ani buni pentru fiica adoptiva a actorului Constantin Codrescu. Nu are cum sa se intoarca in tara pentru ca nu are o locuinta, iar culesul de capsune pe meleagurile Spaniei pare a fi singura ei varianta de supravietuire.

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Anca Codrescu, fiica adoptiva a celebrului actor roman Constantin Codrescu, a vrut sa inceapa o viata noua in Spania. In ultimele luni si-a castiat banii la cules de capsune. Insa norocul nu i-a suras mult timp.

„Trei luni si jumatate a fost bine. Dupa ce am terminet contractul, am postat pe Fcebook ca s-a terminat contractul si acest om m-a contactat pe chat si mi-a spus ca are o oferta”, ne-a povestit Anca.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Lucrurile au luat atunci o introsatura dramatica. Cand a dat ochii cu cel care i-a promis ajutorul, s-a trezit intr-o situatie stanjenitoare.

„Persoanelor care se aflau in chirie, acolo in apartamentul dansului, m-a prezentat ca fiind viitoarea lui sotie. Nu stiu, eu am luat-o drept gluma, nu mi s-a parut ceva normal”, povesteste femeia.

Si asta nu a fost tot….

„A dorit sa abuzeze si. bine-inteles ca eu am refuzat si de atunci ne-am separat. Am vrut sa fac plangere la politie, dar ma tine pe loc. Daca fac denuntie trebuie sa stau aici, iar eu trebuie sa-mi gasesc de lucru cat mai repede ca sa mananc o paine."

Anca isi doreste sa se intoarca in tara si sa dea uitarii greutatile prin care a trecut.

Din pacate insa nu are unde sa locuiasca.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI