Simona Halep, beneficiara unui wild card, a fost învinsă, luni, de chinezoaica Yue Yuan, cu 6-3, 6-3, în prima rundă a turneului WTA 250 de la Hong Kong.

Citește și: „E o mare greșeală! Am vorbit și cu Țiriac.” Simona Halep, primul meci câștigat după acuzațiile de dopaj! Ilie Năstase nu este deloc impresionat de revenirea sportivei

Pentru Simona Halep a fost doar a doua sa prezenţă pe un tabloul principal WTA în acest an, după ce a pierdut în primul tur şi la Miami, în martie.

Meciul Simona Halep – Yue Yuan a fost echilibrat doar în primele două game-uri din primul set, când fiecare sportivă și-a făcut serviciul.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: O vedetă OnlyFans a anunțat că se retrage după 3 ani și 67 de milioane de dolari câștigați. Apoi s-a răzgândit- antena3.ro

Citeste si: Bucureștiul, fabrica de făcut milioane a clanurilor imobiliare. Cum îi ajută instituțiile statului pe interlopi să prospere- wowbiz.ro

Apoi, chinezoiaca s-a distanțat la 4-1 și a rezolvat setul, scor 6-3, după 45 de minute.

Înfrângere după 80 de minute de joc

Yue Yuan (26 ani, 45 WTA), a şasea favorită a turneului, s-a impus după o oră şi 23 de minute.

Halep (33 ani, locul 883 WTA) a început foarte bine actul secund şi a condus cu 3-0, dar apoi ceva s-a rupt în jocul său şi a pierdut şase ghemuri la rând, setul şi meciul.

Acesta a fost primul duel dintre fostul lider mondial şi Yuan.

Simona Halep a revenit la Hong Kong la aproape o lună după ce participa la un turneu WTA 125, la care se oprea în optimile de finală.

Primele declarații după meciul de la Hong-Kong

Yue Yuan va juca în turul al doilea cu învingătoarea meciului dintre Nao Hibino (29 de ani, 156 WTA) și Aliaksandra Sasnovich (30 de ani, 143 WTA).

Simona Halep a declarat înaintea meciului cu chinezoaica Yue Yuan că se simte bine întotdeauna la turnul din Honk-Kong.

”E o adevărată plăcere să fiu din nou aici, în Hong Kong, după trei săptămâni. M-am bucurat că am venit aici ultima dată, iar acum la fel. Îi aștept și de această dată. Mâine voi juca împotriva unei adversare din China, așa că va fi cu siguranță o atmosferă bună, sunt sigură. Cel mai important e că mă simt bine aici”, a spus Simona Halep, pentru pagina oficială a turneului de la Hong Kong.

După meciul cu Simona Halep. adversara sa a făcut comentarii elogioase la adresa performanțelor obținute în carieră de Simona Halep.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si