Femeia a fost lovita de catre batran cand si-a cerut salariul pe care angajatorul refuza sa i-l mai ofere. Ingrijitoarea a fost stransa de gat de batranul pentru care a lucrat mult de un an de zile, fiind nevoita sa mearga la spital, apoi la avocat. Ea traia in casa barbatului, in varsta de 68 de ani.

De aceea, de fiecare data cand femeia isi cerea drepturile banesti, angajatorul sau ii raspundea ca ar trebui sa ia in considerare ca este "norocoasa", pentru ca-i ofera un acoperis deasupra capului si mancare.

Initial se intelesesera ca femeia sa primeasca 1000 de euro lunar, dar barbatul ii dadea doar 3-400 de euro pe luna, spunandu-i ca atata avea in momentul respectiv, scrie rotalianul.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Dupa incident, femeia s-a dus la urgente pentru a primi un certificat medical, apoi a mers la avocat pentru a depune, impreuna cu acesta, o plangere impotriva angajatorului.

Avocatul, pe langa acuzatiile de ordin penal impotriva barbatului italian privind agresarea femeii s-a adresat si unei instante pentru ca romanca sa isi primeasca banii munciti.

Sursa: libertatea.ro 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si