Cazul din Galați în care o fetiță de doar 9 ani a fost găsită moartă în apartamentul unde locuia, a îngrozit o țară întreagă! Cea care trebuia să-i fie mamă, ar fi supus-o pe micuță la chinuri greu de imaginat.

Ce i-a făcut mama fetiței sale, chiar sub ochii surorilor

Potrivit procurorilor, în perioada 26-30 ianuarie 2024, femeia ” a lovit-o în mod repetat cu obiecte contontente, i-a cauzat arsuri şi a comprimat-o cu mâinile, provocându-i leziuni traumatice pe toată suprafaţa corpului, care şi-au cumulat efectul (şoc traumatico-hemoragic), conducând în final la producerea directă

şi necondiţionată a decesului".

Chinuri fetiță 9 ani Galați

Ea este mama fetiței de 9 ani, care ar fi omorât-o în bătaie pe micuță.

[Sursa foto: Arhiva stirilekanald.ro]

Citește și: Lege cerută de urgență de șeful Armatei în privința pregătirii populației pentru război! „Da, populația României, la fel ca întreaga populație din Europa, trebuie să se îngrijoreze”. Marcel Ciolacu răspunde: „Haideți să fim liniștiți”

Miercuri, ea a fost reținută pentru 24 de ore sub acuzația de omor calificat, iar joi urmează ca aceasta să fie prezentată magistraţilor Tribunalului Galaţi. Pe lângă micuța de 9 ani care a cedat în cele din urmă agresiunilor, alți doi copii de 5 și 6 ani erau în grija femeii. Aceștia au fost luate de Direcția pentru Protecția Copilului Galați astfel încât să fie în siguranță. Ele vor fi evaluate medical și consiliate psihologic.

Vecinii femei spun că aceasta avea probleme psihice grave

Femeia, cunoscută cu probleme psihice, ar fi bătut-o pe cea pe care o luase în plasament, iar mai apoi, i-ar fi administrat patru pastile de Aspirină.

Acum, trupul neînsuflețit al copilei, care nu a mai putut fi salvată de medici a fost dus la necropsie.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

”Fata a fost în mall de ieri, de la 2 până la 9 seara, și în timpul ăla a bătut-o mă-sa pe aia, fata n-a știut. Nu (n.r.- nu o bătea mereu), la țară când era o bătea. Are crize, are carnet de handicap. A luat-o fata de un an de zile la ea, cu tot cu copii, că îi bătea într-una acolo”, a povestit mama cumnatei femeii, conform Antena 3 CNN.

Fetiță 9 ani Galați arsă

Acesta este blocul unde micuța de 9 ani din Galați locuia cu familia.

[Sursa foto: Antena 3 CNN]

Citește și: Elev transportat de urgență la spital, după ce profesorul său l-a lovit. Care a fost motivul pentru care a recurs la gestul teribil?

O vecină a povestit cum zgomote puternice, dar și plânsete se auzeau din apartamentul femei.

”Bușituri, bătăi, plânsete, la ora 11 noaptea se trânteau ușile. Am văzut foarte multe persoane care intrau și ieșeau”, a mai povestit femeia, potrivit sursei citate.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si