Close sidebar
Close sidebar

Cosmarul prin care a trecut un sofer de taxi din Iasi. Patronul l-a sechestrat, l-a dezbracat si i-a facut poze cu telefonul. Motivul este incredibil

Un taximetrist din Iasi sustine ca a fost umilit si batjocorit de fostul sau patron in momentul in care a vrut sa isi dea demisia. Barbatul sustine ca patronul si asociatul lui l-au dezbracat si l-au umilita intr-o spalatorie.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Taximetristul a rupt tacerea anul trecut, in luna noiembrie, si a povestit pe larg, pentru bzi.ro, ce i s-a intamplat in perioada in care lucra pentru afaceristul din Iasi.

Calvarul a inceput atunci cand barbatul a vrut sa isi dea demisia.

"In urma cu mai multi ani, cand m-am angajat pentru prima data la Norocea, lucram fara a detine atestat TAXI. In ultima perioada, vazand ca lucrurile nu se mai misca la aceasta firma, masina defectandu-se destul de des, nu mai produceam suma stabilita zilnic pentru el, de aceea i-am cerut sa imi dea alta masina. Atunci am hotarat sa plec definitiv din firma, dar stiind cum reactioneaza la auzul acestor vesti, am decis sa-i las masina intr-un cartier din Iasi, dupa care am sunat la firma si am anuntat locatia", a spus el.

Citeste si: A murit Christopher Ciccone, fratele Madonnei! Mesajul transmis de vedeta internațională- kanald.ro

Citeste si: Se schimbă data la care vor fi livrate pensiile în luna octombrie! Anunțul care îi vizează pe toți seniorii- wowbiz.ro

Citeste si: Se cere interzicerea Cybertruck pe drumurile din Europa. Mașinile lui Elon Musk sunt „periculoase” și „prea ascuțite”- antena3.ro

 

"Dupa ce i-am lasat masina, s-a prezentat la usa mea Norocea alaturi de asociatul sau, pentru a-i preda statia si cheile autoturismului. Atunci a incercat sa ma determine sa raman la el si mi-a spus ca imi va da alta masina, insa am refuzat. Cand m-am dus la firma sa-mi iau documentele uitate in masina (o diploma si un atestat), el si asociatul sau m-au dus in spalatoria auto si m-au umilit.

M-au pus sa ma dezbrac in pielea goala si m-au pozat cu telefoanele mobile. Mai mult decat atat, m-au amenintat si au fost la un pas sa ma bata. Am auzit ca alti fosti colegi de-ai mei au fost batuti tot in acea spalatorie. Mentionez ca dupa toate aceste scene, am inceput sa fiu urmarit de catre asociat si de un angajat al spalatoriei. Imi este frica pentru viata mea si a familiei mele.
Am mers si am depus plangere la politie. Norocea opreste actele in original, iar taximetristii sunt de multe ori amendati cand sunt prinsi"
, a mai spus ieseanul.

Ieri, Radu Norocea a fost prezentat Parchetului de pe langa Judecatoria Iasi. Dupa audieri, afaceristul a fost scos incatusat din sediul institutiei si dus in Centrul de Retinere pana la expirarea mandatului, dupa care va intra in vigoare masura plasarii sub control judiciar pentru 60 de zile. La iesirea din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Iasi, Norocea nu a facut nicio declaratie, acesta zambind ironic spre camera.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI