Close sidebar
Close sidebar

Coșmarul ,,tornadei” de țânțari acoperă cerul Rusiei

Milioane de insecte au roit pe cer, deasupra orașului Kamchatka, de pe coasta de est a Rusiei. Localnicii s-au speriat atât de tare în cât au refuzat să mai iasă din case.

Alexandra Costea,

Coșmarul ,,tornadei” de țânțari acoperă cerul Rusiei [Sursa foto: The Siberian Times]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

O tornadă de țânțari a înnegrit cerul Rusiei. Milioane de insecte au putut fio zărite roind deasupra orașului Kamchatka, Rusia. Acestea se mișcau foarte repede, deslănțuidu-se pe cer. 

Citeste si: Grenade din al Doilea Război Mondial, găsite la Sinaia

Localnicii au refuzat să iasă din mașini

Unul dintre localnicii orașului, Eyewitness Alexei, a susținut că: ,,Am condus prin norul de țânțari câteva sute de metri. Nu a fost o experiență plăcută, cu greu am putut vedea drumul. Nu am îndrăznit să-mi deschid ferestrele. Roiuri imense de țânțari erau vizibile oriunde aș fi privit. Pe unele dintre ele le-am putut vedea despărțindu-sedoar pentru a întregi o nouă tornadă.”

Coșmarul ,,tornadei” de țânțari acoperă cerul Rusiei [Sursa foto: The Siberian Times]

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Dieta care protejează creierul, potrivit noilor studii: Scade riscul de boli neurologice, reduce inflamația și declinul cognitiv- antena3.ro

Citeste si: Sfârșit cumplit: Un bărbat a fost ucis de un rechin pe o plajă din Brazilia

Ce spun experții despre tornada de țânțari?

Experții au declarat pentru Kamchatka Inform, o organizație locală de știri din Rusia, că localnicii nu ar trebui să se îngrijoreze de acest roi,acesta fiind un fenomen de împerechere.

„Aceștia sunt țânțari masculi care roiesc în jurul unei femele dintr-un grup pentru a se împerechea- nu este nimic în neregulă în acest sens”, a declarat entomologul Lyudmila Lobkova.

Aceasta a adăugat și: ,,Masculii țânțari care roiesc în jurul femelelor nu atacă oamenii”.

Localnicii spun că sunt obișnuiți cu astfel de roiuri, doar că anul acesta fenomenul este mai rău decât în anii trecuți.

Citeste si: Descoperire terifiantă: Un piton de un metru a fost găsit în toaleta unei bătrâne din Viena

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI