In ciuda faptului ca barbatul avea interdictie sa se apropie la 150 de metri de casa, acesta a spart geamurile si a ramas in locuinta. Acum, femeia se teme pentru viata ei, mai ales ca politia nu face nimic, dupa cum spune ea.

„Am stat mai multe zile la Centrul Maternal, cu cei doi copii. Am introdus din nou cerere pentru ordin de protectie, pe care l-am obtinut si comunicat Politiei din Adjud, care era obligata sa-i puna în vedere sotului cu care sunt în divort conditiile. Ordinul spune ca nu are voie sa se apropie la 150 de metri de casa, nici de copii si nici sa sune la telefon. Nu s-a întamplat, iar acesta mi-a spart geamurile de la garsoniera în care locuim. De frica, am fost nevoita sa dorm la o vecina. Dimineata l-am gasit  dormind în casa mea si am chemat politia. În loc sa-l aresteze, m-au luat pe mine la sediu pentru declaratii, iar el ma ameninta cu moartea de fata cu oamenii legii. Nu o sa ma lase în pace, pentru ca daca bea exagerat face rau. Ce sa fac, sa astept sa ma omoare?", a povestit adjudeanca pentru adevarul.ro.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si