Din cauza complicatiilor dupa cezariana, Manuela, 35 de ani, are o rana deschis la burta si este conectata permanent la un aparat care ii dreneaza zona afectata.

Manuela, profesoara de limbi straine, a nascut anul trecut, dar nu si-a stran niciodata copilul in brate. A ajuns sa cantareasca numai 40 de kg si fiecare efort este un chin.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

“Cezarania am facut-o intr-o sambata. Era a doua pentru mine, pentru ca si baiatul cel mare a venit la fel pe lume. Ceva s-a intamplat in sambata aia, pentru ca am inceput sa ma simt rau”, a declarat Manuela, pentru Click.ro.

“Dupa ce m-au mutat de la ATI, pe secţia Maternitate, pentru ca venise o urgenţa,

am ramas nesupravegheata. Burta mi se intarise si incepuse sa se umfle. Medicul la care am facut cezariana (n.r.- Marcel Buzatu) mi-a zis ca e normal. Am stat asa pana luni dimineaţa, cand am fost preluata la ATI, dupa ce soţul si soacra mea m-au gasit inţepenita. in tot timpul asta eu n-am primit oxigen. Mi-amintesc ca tot lesinam si o asistenta invaţase o alta pacienta, colega de salon, sa ma stropeasca si sa ma ventileze cu o coala de hartie.
Cand m-au vazut invineţita, mi-au facut un computer tomograf. Uterul meu era plin de sange, pentru ca la cezariana doctorul imi atinsese doua vase de sange. Am aflat ulterior, cand m-au redeschis. Doctoriţa de la Terapie Intensiva a ramas uimita. Mi-a zis ca in toata experienţa dumneaei n-a avut un pacient caruia sa nu i se poata masura hemoglobina. Nu avea ce sa mai masoare. Sangele meu era in uter. Luni, marţi si joi m-au deschis din nou, a doua, a treia si a patra operaţie dupa cezariana. Dupa zece zile la Terapie Intensiva, m-au dat din nou pe Maternitate. Doctorul n-a venit nici macar o data sa ma vada nechemat”
, se revolta femeia, care, la iesirea din spital, cantarea un pic peste 30 de kilograme.

Citeste mai mult aici


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si