Femeia s-a casatorit cu un egiptean in 2010, iar de doi ani s-au mutat definitiv in Egipt. De atunci, viata romancei s-a schimbat complet. Femeia spune ca sotul ei era un tata iubitor si grijuliu, insa odata ajuns in tara natala, acesta s-a transformat intr-un monstru. Atat ea, cat si fetita, ar fi fost jignite si batute. Nu a mai putut indura agresiuni, asa ca a decis sa se reintoarca in Romania.

 

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Banuind ce planuieste sa faca, barbatul a luat fetita si toate documentele, si-a dat sotia afara din casa si a disparut fara urma, noteaza adevarul ro. De atunci, Anamaria nu mai stie nimic de fetita ei. A depus nenumarate plangeri la politia din orasul egiptean Kafr EL Dawar, insa acestia nu au facut nimic pentru a o gasi pe fetita.

Dupa zeci de drumuri la autoritati a obtinut o hotarare prin care Parchetul Suprem din Cairo ii incredinteaza custodia fetitei. De asemenea, autoritatile egiptene au emis un document in limba araba care certifica faptul ca minora este cetatean roman. Chiar si asa, romanca nu vrea sa se intoarca in Romania fara fetita ei. 

Citit mai mult AICI.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si