Cosmin Cernat a ținut un discurs emoționant în fața concurenților Exatlon România. Prezentatorul emisiunii de la Kanal D a transmis un scurt mesaj postului de televiziune, care a împlinit vineri, 1 martie, 12 ani de existență pe piața media din România.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Cosmin Cernat a precizat că are o legătură specială cu colegii din televiziune.

Cosmin Cernat: La mulți ani, Kanal D!

"Bun găsit! Suntem împreună în săptămâna a opta la Exatlon România. Astăzi e o zi specială pentru noi: Kanal D împlinește 12 ani. 12 ani în care stația a crescut spectaculos, cucerind zi de zi tot mai mulți telespectatori. Mă leagă de Kanal D foarte multe amintiri frumoase, proiecte de succes, îi apreciez enorm pe colegii mei. Sunt adevărați profesioniști, pasionați de ce fac, iar asta se vede și în rezultatele stației.

Suntem cu sufletul alături de voi, dragi colegi de la Kanal D, și vă dorim un an cu rezultate extraordinare! La mulți ani, Kanal D!", a spus prezentatorul Cosmin Cernat în uralele concurenților de la cele două echipe de la Exatlon România sezonul al treila, Faimoșii și Războinicii.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si