După ce a fost descalificat de la „Casa Iubirii”, pentru că a fost acuzat că a încălcat regulamentul emisiunii, Cosmin spera că lucrurile vor fi mai liniștite în viața lui. Lucrurile nu stau nici pe departe așa.

La scurt timp după ce a vorbit despre plecarea sa din emisiune, bărbatul a apărut în fața urmăritorilor săi total diferit decât în ultimele luni. Tânărul este bandajat pe față, la nivelul ochiului.

Citește și: VIDEO „Mă despart de tine!” Ștefania, bulversată după ce Cosmin a fost acuzat că are o iubită acasă! A primit dovezile șocante chiar de la mama ei. Conversațiile controversate au fost făcute publice

cosmin casa iubirii, casa iubirii concurenti, cosmin operatie

De ce a ajuns Cosmin la spital 

După ce s-a aflat că a ajuns la spital, Cosmin a dezvăluit că a trecut printr-o intervenție chirurgicală la nivelul ochiului, pentru a scăpa de un semn care i-a rămas în partea albă a ochiului. Din fericire, operația a decurs bine. 

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Urlete de durere la înmormântarea lui Cristian, tânărul luat de viitură în Italia! Imagini copleșitoare- wowbiz.ro

„Vă zic ce am pățit la ochi. Nu este nimic grav, am văzut că a apărut în mediul online.

M-am operat la ochi? De ce? Nu știu câți dintre voi ați văzut, dar și în emisiune aveam în partea asta niște venișoare sparte și mi-a rămas un mic semn, de care am vrut să scap. Am vrut să rezolv chestia asta de mai mult timp. Eram încă în emisiune când mi-am pus în plan să rezolv problema. A ieșit totul bine”, a precizat Cosmin, în cadrul unui live. 

Chiar dacă nu a trecut mult de la operație, Cosmin spune că se simte mult mai bine și că poate renunța deja la bandaje. 

„Eu m-am gândit că o să reușesc cu operație laser, dar nu s-a putut. Am fost la o clinică privată din Timișoara iar oamenii de acolo mi-au spus că trebuie chirurgical. Vă asigur că intervenția în sine nu m-a durut deloc, m-au anesteziat local bine de tot. Am fost conștient de tot ce se întâmplă acolo. Mă deranjează puțin acum, pentru că fiind intervenție chirurgicală a fost o tăietură mică, cât să decupeze porțiunea aia în care era semnul ăla pigmentat și a trebuit să fiu cusut. Am două ațe în ochi, în partea albă, unde au decupat ei.

Astăzi am fost la control, mi s-a dat bandajul jos, aveam ochiul roșu, cum e normal. Nu o să-mi rămână cicatrice, nu o să rămână nimic. M-a întrebat cineva când pot să dau bandajul jos de tot. Mi s-a dat jos de tot dar eu l-am pus pe ăsta ca să pot sta live, pentru că nu e plăcut să mă vedeți cu ochiul roșu, dar eu pot să stau și fără, azi am stat toată ziua fără”, a mai spus tânărul. 

Citeste si: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”- kfetele.ro

Citeste si: Emily Burghelea a suferit un grav accident! Fosta concurentă ”Bravo, ai stil!” desfigurată: ”Am intrat frontal într-un TIR”- radioimpuls.ro

Citește și: VIDEO Reacția Virginiei după ce Robi a decis să încheie orice tip de relație cu ea. Concurenta s-a refugiat în grădină, cu Patrick: ”Draga mea”

cosmin casa iubirii, casa iubirii concurenti, cosmin operatie


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si