Cosmin Olăroiu construiește locuințe de lux la Mamaia, el colaborând cu un reputat arhitect, Daiel Ciocăzanu. “ Cred că perioada pe care am petrecut-o în afara ţării, care este destul de mare, undeva la peste 20 de ani, mi-a permis să văd foarte multe lucruri. Şi chiar foarte multe lucruri frumoase, interesante, din care mi-am dorit tot timpul să aduc şi în România. Şi să încep ceva care să aducă un plus de valoare pieţei autohtone.

De asta mi-a venit această idee şi am plecat la acest drum. Este un început, nu sunt un expert în construcţii, nu sunt un constructor, sunt oameni abilitaţi care fac lucrul acesta”, a declarat Olăroiu  la Look Sport.( vezi cum arată vila din București a lui Olăroiu)

Citeste si: Bianca Dragusanu despre Dani Olaroiu: "Ma simt foarte bine in compania lui" VIDEO

Citeste si: Operatia secreta facuta de Cosmin Olaroiu in urma cu putin timp! Medicii i-au interzis sa mai antreneze!

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Citeste si: Anamaria Prodan face dezvăluiri șocante! ”Am fost despărțită de Reghecampf de patru ori!”

" Eu am lucrat cu Daniel Ciocăzanu în mai multe proiecte până la acest proiect. Cred că ne cunoaştem foarte bine, fiecare ştie ce vrea celălalt şi reuşim să ne întâlnim undeva la jumătatea drumului şi am creat lucruri frumoase şi interesante. Şi de asta am încercat să facem şi la o scară mai mare.

Avem în plan mai multe proiecte, acesta este primul şi sper eu ca acest proiect să se ridice la nivelul pe care îl dorim şi să ne adresăm unui anumit segment de piaţă. De-asta dorinţa mea în permanenţă a fost să facem un lucru de top. Daniel face lucruri de genul ăaasta şi de asta l-am cooptat tot timpul. Pentru că reuşim să ne înţelegem şi să facem lucruri peste nivelul marketului la momentul acesta”, a mai dezvăluit Cosmin Olăroiu.

Cosmin Olăroiu construiește locuințe de lux la Mamaia: "Și blocul ăsta arată cam la fel”

Proiectul imobiliar în care investeşte Cosmin Olăroiu a fost ridicat pe amplasamentul fostului hotel Mamaia şi cuprinde locuinţe de lux, chiar pe litoral. Antrenorul român susţine că a încercat să-şi pună amprenta în fiecare proiect imobiliar la care a lucrat, inclusiv la acesta. Olăroiu susţine că există elemente originale care se regăsesc atât la casa lui din România, cât şi la cea din Dubai, dar şi în ansamblul de locuinţe la care lucrează acum. ”Dacă te uiţi la această clădire şi te uiţi la casa mea de aici, şi la casa mea din Dubai, şi la birou toate au cam ...sunt diferite, dar păstrează nişte elemente care ne definesc pe noi. Nu neapărat să ne definească pe noi ca oameni, gusturile noastre. Dacă casa mea arată într-un fel, şi blocul ăsta arată cam la fel”,  a mai comentat Olăroiu.

La începutul anului, s-a dezvăluit că Cosmin Olăroiu construieşte un ansamblu rezidenţial în Bucureşti. 

“Cosmin Olăroiu, antrenorul echipei de fotbal chineze Jiangsu Suning, a primit autorizație pentru construirea primei etape a ansamblului rezidențial pe care îl pregătește de câțiva ani în locul fostei fabrici Izolatorul din București. Terenul fostei platforme industriale a fost cumpărat de Olăroiu, în urmă cu 2 ani, alături de o parteneră de afaceri”, a relatat profit.ro.

Citeste si: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul Melissei, fiica lui Alin Oprea, pentru tatăl ei. Larisa Oprea abia acum l-a făcut public printre lacrimi: "Dacă o data în viața ta spuneai adevărul..."- radioimpuls.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Cosmin Olăroiu construiește locuințe de lux la Mamaia. Are o avere de aproximativ 60 milioane de euro

Autorizația acordată recent permite construcția de clădiri de până la 10 etaje, conform Planului Urbanistic Zonal deja aprobat. Planul elaborat de arhitecții angajați de Olăroiu prevede construirea a 7 blocuri de locuințe, respectiv 4 blocuri-turn cu 10 etaje și 3 blocuri cu 8 etaje, cu înălțimi maxime de 36 de metri, unele cu parter comercial, pe un teren de aproape 1,8 hectare delimitat de Șoseaua Electronicii, strada Ghinea Brătășanu, strada Ipsilanti Voievod și strada Litovoi Voievod. Cosmin Olăroiu și o parteneră de afaceri a acestuia, Roxana Tănase, controlează din toamna anului 2016, cu câte 50% din acțiuni fiecare, firma Izolatorul SA, care opera fabrica omonimă de produse de izolare și etanșare din București.

Cosmin Olăroiu, fostul antrenor al Stelei, a făcut avere în fotbalul arab şi asiatic. Din 2007, el a antrenat pe Al Hilal (Arabia Saudită), Al Sadd (Qatar), Al Ain şi Shabab Al Ahli (Emiratele Arabe Unite) şi Jiangsu Suning (China). Doar de la chienzi, în patru ani de contract, din 2018 pînă în 2022, Olăroiu va încasa 28 milioane de euro, pentru că are un salariu anual de 7 milioane de euro. În total, Olăroiu a câştigat aproximativ 60 de milioane de euro de când a plecat din România.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si