Imbracat casual, cu o infatisare schimbata fata de cea pe care o stiam, cu cateva kilograme in plus si o mina relaxata. Asa si-a facut aparitia Cosmin Olaroiu la evenimentul monden, unde transformarea sa incredibila a fost pe loc remarcata.

De aproape 2 luni, Cosmin Olaroiu este antrenorul echipei de fotbal Jiangsu Suning, din China, clubul care ii ofera un salariu de sapte milioane de dolari anual.

Fostul mare fotbalist s-a mutat insa in China, dupa ce si-a rezolvat problemele de sanatate si s-a operat la picior si sold, in Spania.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

“Am venit cateva zile (n.r.: in Romania) pentru ca s-a intrerupt campionatul si asa am ajuns si eu, in sfarsit, acasa. China este o tara in plina evolutie care a trecut printr-o transformare fantastica si care a ajuns la un nivel foarte ridicat, in scurt timp. Pentru mine, China este un lucru foarte interesant, o noua cultura, o noua experienta si multe lucruri noi de invatat.

Suntem inca in perioada de acomodare. Avem o luna si jumatate de cand suntem acolo si cred eu ca nu am depasit inca perioada de acomodare. Meseria noastra cere foarte multe sacrificii, stam foarte mult plecati, nu stam cu familiile si de multe ori suntem judecati mai aspru decat ar trebui. Insa asta ne este meseria si trebuie sa ne-o facem. Facem sacrificii pentru ea”, a declarat Cosmin Olaroiu pentru WOWbiz.ro.

Cosmin Olaroiu, transformare incredibila la 5 luni de la operatia la picior! Cum se simte antrenorul

 

“Am avut o operatie la picior, da. Apoi, am avut o perioada de pauza in care n-am putut sa antrenez, o perioada de reabilitare. Acum sunt bine, mi-am reluat activitatea de cand am mers la echipa”, ne-a declarat Cosmin Olaroiu.

 

 

Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si