Dubla crimă din Turnu Măgurele se transformă în triplă crimă, asta după ce apropiații Cosmina spun că ea urma să devină mamă. Informația a fost lansată de cea mai bună prietenă a fetei, într-o intervenție telefonică în cadrul unei emisiuni realizate de presa locală din Alexandria.

Cosmina urma să devină mamă

Denisa a avut parte de un sfârșit cumplit, se pare că ea ar fi căzut victimă colaterală în conflictul dintre iubitul ei și amicul acestuia.

Citește si: Noi informații în cazul crimei pasionale care a îngrozit țara. Florentina a fost înjunghiată de 40 de ori

Potrivit apropiaților cuplului, este posibil ca primul care a atacat cu un cuțit să fi fost chiar băiatul de 18 ani cu care fata ar fi fost însărcinată.

gravidă turnu măgurele

Tânăra de 16 ani ar fi fost însărcinată.

[Sursa foto: Facebook]

Scenele crimei par a fi desprinse din filmele de groază. Tânăra de 16 ani și iubitul ei de 18 au fost căsăpiți și târâți printr-o baltă de sânge până în mașina criminalului, care i-ar fi băgat pe unul pe bancheta din spate și pe celălalt pe locul din dreapta, mergând așa cu ei peste 50 de km înainte să-i ascundă în casa părăsită de lângă locuința sa.

Cine este criminalul

Tragedia s-a petrecut luni la marginea localității.

Cei doi tineri stăteau de ceva vreme în casa unei rude, iar aceasta a intrat la bănuieli când a văzut că nu mai răspunde la telefon.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește si: Un adolescent a fost ucis de o amibă mâncătoare de creier

Suspectul este un tânăr de 24 de ani din Roșiorii de Vede. Acesta se cunoștea cu victimele.

Între cei doi concubini și bărbatul de 24 de ani a avut loc un conflict în urma căruia bărbatul i-a înjunghiat și i-a omorât. Se pare că cei doi bărbați ar fi fost implicați în luna aprilie într-un dosar penal pentru furt. La un moment dat, au început să se certe tocmai din cauza acestui dosar penal.

Conflictul a degenerat, iar tânărul de 24 de ani i-a înjunghiat atât pe băiatul de 18 ani, cât şi pe prietena acestuia, fata de 16 ani.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citește si: Răsturnare de situație în cazul dublei crime de la Iași? Studentul marocan ar putea fi eliberat din arest

Acesta a transportat ulterior cadavrele cu ajutorul unui autoturism cu care se deplasa, pe raza comunei Drăgănești de Vede, ascunzându-le într-o casă părăsită.

Citește si: El este principalul suspect al dublei crime de la Turnu Măgurele! Este acuzat că a ucis cu sânge rece un cuplu de adolescenți și le-a abandonat trupurile într-o casă părăsită


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si