Familia românului în vârstă de 40 de ani a făcut mai multe apeluri disperate pentru găsirea acestuia. Menționăm faptul că, potrivit jurnaliștilor de la rotalianul.com, aceasta era a patra oară când Constantin s-a pierdut și a stat zile întregi departe de casă. Bărbatul suferea de dizabilități și probleme de sănătate.

Costantin a plecat de acasă fără documente și fără medicamentele pe care trebuia să le ia zilnic

Pe data de 4 februarie 2023, înainte de a pleca de acasă, Constantin Costea i-a spus mamei sale că merge la tutungerie. Orele au trecut, iar bărbatul nu s-a mai întors acasă. Pe data de 6 februarie, românul a fost găsit și transportat la spitalul din Tivoli, loc de unde a plecat și iar nu i s-a mai știut nimic de el.

Citește și: Caz șocant în Italia! Un român și-a bătut soția pentru că nu s-a dus să-i cumpere bere

„Știe să ia mijloacele de transport, astfel că ar fi putut ajunge oriunde cu autobuzul sau metroul, dar este un om fragil și nu este violent”, a fost apelul lansat la acea vreme de familia lui Constantin, care l-au dat dispărut și nu au încetat să-l caute.

Românul a fost găsit după 6 săptămâni mort pe un câmp

Trupul neînsuflețit al românului în vârstă de 40 de ani a fost găsit vineri, 17 martie 2023, de niște muncitori pe un câmp deschis de pe teritoriul localității Tivoli, în apropiere de Roma.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: Doi tineri de 15 ani au fost uciși de tren în Italia. Oamenii au ieșit în stradă în memoria tinerilor

După o primă examinare, medicul legist a exclus varianta unei crime, deoarece pe trupul lui Constantin nu existau semne de violență. Cel mai probabil, românul s-a stins din viață din cauza problemelor de sănătate, dar și de frig și de foame, la câteva zile după dispariția sa.

Corpul, care se afla în stare avansată de descompunere, a fost pus la dispoziția autorităților judiciare. Autopsia va stabili cauza morții lui Constantin Costea.

Citește și: Un bătrân care a fost dat dispărut în urmă cu patru luni, a fost găsit mort în casă sub un morman de haine


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si