Încarcerat din ianuarie 2020, pentru trei ani, după ce judecătorii au stabilit că interlopul s-a făcut vinovat de angajarea unui hacker tocmit pentru a-i sparge conturile soției, bănuită că face videochat, Costel Corduneanu a fost eliberat condiționat acum câteva zile. Decizia aparține judecătorilor de la Tribunalul Mureș și are la bază un calcul al pedepsei din care lui Corduneanu i-au fost scăzute două intervale de arest preventiv.

Liderul Cordunenilor a primit 3 ani de închisoare în ianuarie 2020, dar a fost eliberat zilele trecute 

Mai întâi, un an și două luni (2010-2011), apoi 9 luni, în intervalul 2004-2005, când interlopul din Iași era acuzat de trafic de droguri, dosar în care Corduneanu avea să fie finalmente achitat definitiv

”Ora estimata: 09:00
Complet: CCT 1 (CG- IP)
Tip solutie: Desfiinţează hotărârea
Solutia pe scurt: În temeiul art. 4251 alin. (7) pct. 2 lit. a) Cod de procedură penală admite contestaţia formulată de petentul condamnat CC, în prezent deţinut în Penitenciarul Târgu Mures. Desfiinţează Sentinţa Penală nr. 762 din data de 20 august 2020 a Judecătoriei Târgu Mureş. Dispune liberarea condiţionată a condamnatului CC. Atrage atenţia condamnatului asupra dispoziţiilor legale privind revocarea liberării condiţionate. În temeiul art. 275 alin. (3) Cod procedură penală cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia.

Definitivă Pronunţata în şedinţă publică, azi, 16 septembrie 2020.  Document: Hotarâre 195/2020, 16.09.2020”, așa sună hotărârea recentă a judecătorilor de la Tribunalul Mureș în dosarul lui Constantin Corduneanu. 

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Corduneanu
Costel Corduneanu a fost eliberat

Citeste si: Moment de sinceritate cu Adrian Corduneanu: ”Din 1996 și până acum noi suntem singurii care ținem liniștea în Iași!”

Ultimul mare dosar deschis clanului Corduneanu din Iași a fost cel din 2010, atunci când majoritatea membrilor grupării se aflau în spatele gratiilor. În timpul procesului, aproape toți interlopii judecați au fost însă eliberaţi din arestul preventiv. Ulterior, chiar dacă au mai fost judecați unii dintre Corduneni, fie au fost considerați nevinovați, fie au scăpat cu pedepse minore. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si