Costel Corduneanu vrea răzbunare, lucru care reise dintr-un mesaj pe care liderul clanului Corduneanu l-a transmis lui Vasile Duduianu, unul dintre frații lui Emi Pian. Corduneanu are relații excelente cu Duduienii, dovadă fiind o fotografie în care Costel apare la o masă alături de câțiva membri din clanul Duduianu.( vezi cine susține că Emi Pian a fost asasinat la comandă)

Citeste si: Percheziții după scandalul clanurilor rivale Duduianu și Rinu! Mai mulți membri, duși la audieri!

Citeste si: S-a aflat cine va fi la conducerea clanului Duduianu! Ce scrie în testamentul lui Emi Pian

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Bianca Pop, umilită de Ciprian Pian, fostul ei amant! Acesta nu a mai rezistat şi a atacat-o dur!

Pe pagina sa de facebook, Vasile Duduianu a postat o fotografie cu Emi Pian, după înmormântarea acestia. Pe lângă sute de mesaje de condoleanțe, s-a strecurat și cel al lui Costel Corduneanu. „Condoleante mari de la mine, Costel. Trebuie să plătească pentru asta!”, a transmis liderul clanului Corduneanu.

Costel Corduneanu vrea răzbunare după moartea lui Emi Pian. Adrian Corduneanu dorește "liniște și pace"

Poziția lui Costel Corduneanu este opusă celei a fratelui său, Adrian „Beleaua”. Aflat la Iași și de-abia întors dintr-o vacanță petrecută la Paris, Beleaua Corduneanu a trimis, printre rânduri, un mesaj pacifist, fără să se refere direct la uciderea lui Emi Pian, dar lăsând să se înțeleagă că nu e momentul unui război între clanuri. 

„Vă doresc o zi frumoasă la toți. Doamne ajută la toată lumea. Liniște și pace!”,  a spus Corduneanu. Emi Pian a fost ucis în dimineața zilei de marți, 4 august, de un bărbat dintr-o grupare rivală, zis Napy.

Fraţii interlopului Emi Pian, Ciprian şi Graţian, au fost reţinuţi miercuri de procurorii Parchetului Capitalei, pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de omor. Ei au fost arestați preventiv, joi, pentru 30 de zile, fiind acuzați că au încercat să îl omoare pe cel care l-a ucis pe liderul clanului Duduianu. În cauză au fost reținute trei persoane, identificate de polițiști cu inițialele „D.V., D.L. și D.I.G.”. Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul București, în noaptea în care a murit Emi Pian, în jurul orei 02.00, cei trei inculpați „l-au agresat pe numitul G.E.R., (Richard Emanuel Gheorghe, membru al clanului Rinu, principalul suspect în crimă) cu intenția de suprimare a vieții acestuia, lovindu-l în mod repetat cu picioarele și cu obiecte contondente și tăietor-înțepătoare, acesta suferind leziuni traumatice la nivelul capului, feței și brațelor, care au impus internarea sa”.

Costel Corduneanu vrea răzbunare după moartea lui Emi Pian. Principalul suspect face parte din clanul Rinu

Emanuel Gheorghe este cercetat în cauză sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor, în stare de arest preventiv. Liderul clanului Duduianu, Florin Mototolea, zis Emi Pian, în vârstă de 39 de ani, a fost înjunghiat mortal săptămâna trecută într-un conflict izbucnit în timpul unei partide de barbut.

La acel conflict au participat şi cei doi fraţi ai interlopului. Principalul suspect în cazul morţii lui Emi Pian, Richard Emanuel Gheorghe, membru al clanului Rinu, se află în arest preventiv.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Avocata familiei lui Emi Pian a declarat miercuri că acesta nu era o persoană "agresivă" şi nu a deranjat "absolut niciodată pe nimeni". "Este puţin inegal tratamentul, având în vedere faptul că Emi a fost omorât. Emi nu era o persoană agresivă, nu era o persoană care să umble cu cuţite după el, nu a deranjat absolut niciodată pe nimeni. Vorbim ca şi comportament în societate.(...) Ei au spus clar că nu se vor răzbuna. Cui foloseşte această răzbunare? Emi a murit, este în pământ, nu are cui să-i folosească lucrul ăsta", a susţinut avocata. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si