Cu un titlu de campion balcanic, unul de vicecampion european si doua medalii de bronz la Europenele de lupte, Costel Corduneanu sustine ca nu se considera un interlop si nu face parte din nici un clan. Intr-un interviu acordat in exclusivitate publicatiei Mesagerul de Neamt, Costel Corduneanu trece insa in revista cateva experiente incredibile pe care le-a trait.
Corduneanu a povestit in premiera ca a fost de fata atunci cand Lady Diana a murit intr-un accident auto, la Paris, pe 31 august 1997.

Ieseanul spune ca a asistat la momentul in care trupul printesei a fost scos dintre fiarele contorsionate.

„Am avut ocazia sa fiu la Paris, chiar in momentul in care a murit Lady Diana. Am vazut-o cand o scotea din masina. Am un prieten care, la randul lui, era prieten cu bodyguardul lui Lady Diana si care a si supravietuit atunci la accident. Si am citit in presa, acum un an sau doi, ca ar fi murit. S-ar fi sinucis. Toate acestea imi dau de gandit, ca aceste morti sunt suspecte” a povestit Corduneanu pentru Mesagerul de Neamt.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Costel Corduneanu sustine ca in Romania nu exista mafioti, cu exceptia celor din politica. El spune ca a avut ocazia sa cunoasca mafioti adevarati in Italia, acolo unde a stat in celula cu un nepot al cunscutului cap al Mafiei, Toto Riina.

„Am avut o experienta in Italia, la Roma, in inchisoarea Regina Coeli, unde am stat patru luni si jumatate, dupa care am fost adus in tara de Interpol.

In aceasta inchisoare chiar erau capi ai lumii interlope, ai lumii mafiote din Italia. Chiar am cunoscut acolo neamuri ale marelui mafiot Toto Riina, printre care si un nepot de-al lui. Nu pot spune ca am invatat ceva de la ei, dar nu au acceptat niciodata sa faca rau unui om neputincios. Este o vorba: alarma (spaima n.r.) este mai mare ca bataia”, a mai spus Costel.

O fata mai cunoscuta a lui Corduneanu este aceea de om al bisericii.
„De felul meu, sunt credincios. Citesc mult despre religie si am fost in multe pelerinaje, cum ar fi la Muntele Athos si la multe manastiri. Ultima oara am fost la Vatican. Acum o luna de zile am fost la Muntele Athos. Un loc care te linisteste, un loc unde te aduni si vezi altfel lucrurile in viata. Acum, de Pasti, am dat cadouri unor copii de la Casa de Copii si de cate ori fac astfel de gesturi pentru cei sarmani”, a mai spus Corduneanu pentru Mesagerul de Neamt. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si