Close sidebar
Close sidebar

Costel Corduneanu sare din închisoare în apărarea lui Salam: ”Florin e viața noastră!”

Șeful clanului Corduneanu poate scăpa de închisoare săptămâna viitoare.

Petru Luca,


DISTRIBUIE
acest articol

Închis din ianuarie 2020 în Penitenciarul din Drobeta Turnu-Severin, Costel Corduneanu a făcut deja mai multe cereri de eliberare condiționată. Din condamnarea de trei ani pe care o execută acum, Corduneanu a petrecut deja după gratii un an și trei luni de arest preventiv, în 2010, perioadă care urmează să se scadă din actuala pedeapsă, primită după ce a fost găsit vinovat de infracțiuni informatice. Fostul luptător plătise un hacker să îi spargă laptopul fostei soții, pe care o bănuia că face videochat. 

Citeste si: Ce s-a găsit în sângele lui Emi Pian. Amăunte șocante din noaptea fatidică

Conectat din detenție la lumea interlopă, Costel și-a exprimat solidaritatea față de familia lui Emi Pian, interlopul omorât într-un conflict cu un rival. Mai mult, tocmai pentru a-și sprijini prietenul, pe Florin Salam, aflat pe lista neagră a mai multor clanuri, Corduneanu a postat câteva rânduri în dreptul unei filmări cu manelistul, scriind: ”Florin e viața noastră!”. 

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Cum cererile de eliberare condiționată din penitenciar, depuse de Corduneanu în luna iulie, au fost respinse, interlopul își pune toate speranțele în ziua de 20 august, când la Judecătoria Drobeta Turnu Severin se va lua în discuție ultima lui cerere de eliberare.

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI