Close sidebar
Close sidebar

Costin Georgescu, fostul director al Serviciului Român de Informații, s-a stins din viață

Costin Georgescu, fostul director al Serviciului Român de Informații, a murit. Acesta era internat la o clinică din Elveția.

Diana Puiu,

Costin Georgescu, fostul director al Serviciului Român de Informații, s-a stins din viață


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Fostul director al Serviciului Român de Informații s-a stins din viață la vârsta de 81 de ani, iar tristul anunț a fost făcut de familia acestuia. Starea lui de sănătate din ultima perioadă era una gravă.  

Citește și: Doliu în fotbalul românesc. Simion Moguț s-a stins din viață

„Așa cum ați aflat, cu multa tristețe și durere sufletească vă anunțăm că sufletul lui Costin Georgescu a plecat în veșnicie. Trupul său neînsuflețit va fi depus joi, 29 iunie 2023, ora 17:30 la biserica voievodală Sfântul Gheorghe-Nou din București, “kilometrul Zero”. Pentru cei ce doresc să-și ia rămas bun, vă așteptăm, joi 29 iunie 2023, de la ora 19:00, la slujba de priveghere (Stâlpi) iar vineri 30 iunie 2023, de la ora 13:00, la slujba de înmormântare, tot în biserica Sfântul Gheorghe-Nou.

Înhumarea va avea loc la cimitirul Bellu, de la ora 14:30, cu onoruri militare. 

Citește și: A murit Petrică Vița, cunoscut interpret de muzică populară

Importantă personalitate a societății românești postrevolutionare, Costin Georgescu lasă prin plecarea sa un mare gol în societatea românească și în sufletele noastre. Soț, tată, bunic și prieten adevărat, a fost un om demn, un mare patriot, de o înalta ținută morală. Va

rămâne veșnic în inimile noastre. Bunul Dumnezeu să-i așeze sufletul în Împărăția Sa cea veșnică! Familia”, a fost mesajul transmis de familie pe rețelele de socializare. 

 Cei care doresc să îi aducă un ultim omagiu o pot face joi, 29 iunie, ora 17:30 la biserica voievodală Sfântul Gheorghe-Nou din București, “kilometrul Zero” urmând ca slujba de înmormântare să aibă loc tot în biserica Sfântul Gheorghe-Nou. 

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Acesta a fost numit în funcția de conducere în luna mai 1997, dar a fost demis în decembrie 2000.   

Citește și: Doliu în muzica românească: A murit compozitorul Cornel Ţăranu

Doliu în fotbalul românesc. Simion Moguț s-a stins din viață

Simion Moguț, fostul mare portar al Universității Cluj a murit marți, la vârsta de 90 de ani. 

Simion Moguț, fostul mare portar al  Universității Cluj  s-a stins din viață. Acesta a făcut parte din echipa  cu care gruparea ardeleană a câștigat Cupa României în 1965, 2-1 în meciul cu Dinamo Pitești. 

Citește și:  Un jucător de fotbal de doar 24 de ani a fost găsit într-un canal

"«Moțul» a avut intervenții salvatoare în acel joc disputat pe Stadionul «Republicii» din București, contribuind masiv la victoria ce ne-a adus primul și singurul trofeu din istorie. 

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citește și:  Fotbalistul Denis Alibec a fost desemnat „Cetățean de Onoare” al oraşului Mangalia

Născut pe 18 aprilie 1933 la Zlatna, Simion Moguț, poreclit și «Moțul» a ajuns la Universitatea Cluj în 1959, pe când avea 26 de ani. Înainte de a ajunge la Cluj-Napoca, Simion Moguț mai jucase pentru Chimica Târnăveni, Dinamo Câmpina, Dinamo București și Dinamo Târgu-Jiu. Pentru «studenți», el a evoluat timp de șapte sezoane, perioadă în care a strâns un total de 131 de meciuri cu «U» pe piept.  

Dumnezeu sa îl odihnească în pace!",  a transmis Universitate Cluj. 

Citește și:  Un sportiv de 26 de ani a fost găsit mort după ce a căzut de la balcon

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI