Ştefan Bănică Jr şi-a îngropat tatăl alături de familie şi nu la cimitirul Bellu, pe Aleea Artiştilor. Costin Mărculescu l-a acuzat pe Ştefan, într-o postare legată de decesul Tamarei Buciuceanu, care a murit marţi, la 90 de ani. Cei trei au colaborat acum 30 de ani în filmul Liceeenii, în care Buciuceanu şi Bănică au avut roluri principale, în timp ce Mărculescu a avut un rol secundar.

Ştefan Bănică Jr şi-a îngropat tatăl alături de familie: "E la grămadă pe o cruce cu alții" 

“Asta a postat colegul și neprietenul meu ȘTEFAN BĂNICĂ jr. Tanti TAMA despre dispariția marei actrițe TAMARA BUCIUCEANU. EL care nu a iubit-o niciodată și care nu l-a iubit nici pe tatăl său marele actor ȘTEFAN BĂNICĂ senior care nu este la Bellu și care e la grămadă pe o cruce cu alții din familie la cimitirul Reînvierea.....”, a scris Mărculescu.

Ştefan Bănică Jr şi-a îngropat tatăl alături de familie. Marele actor Ştefan Bănică a murit în 1995 

Marele actor Ştefan Bănică a murit în 1995, la 62 de ani, şi a fost îngropat la Cimirul Reînvierea, acolo unde familia Bănică avea un loc de veci. Pe monumentul funerar sunt 5 fotografii cu membrii decedaţi ai familiei: Ştefan Bănică, părinţii acestuia, Leonora şi Drăgan, fratele său, Nicolae, dar şi fiul său, Alexandru.

Acesta din urmă a murit la doar 25 de ani, în 2001, ca urmare a unui tragic accident rutier. 

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si