Close sidebar
Close sidebar

Costin Mărculescu l-a acuzat pe Ştefan Bănică Jr că şi-a îngropat tatăl alături de familie şi nu la Cimitirul Bellu! Vezi cum arată locul de veci în care odihnesc tatăl, fratele, unchiul şi bunicii lui Ştefan!

Ştefan Bănică Jr şi-a îngropat tatăl alături de familie, la cimitirul Reînvierea.

Matei Vaihan,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Ştefan Bănică Jr şi-a îngropat tatăl alături de familie şi nu la cimitirul Bellu, pe Aleea Artiştilor. Costin Mărculescu l-a acuzat pe Ştefan, într-o postare legată de decesul Tamarei Buciuceanu, care a murit marţi, la 90 de ani. Cei trei au colaborat acum 30 de ani în filmul Liceeenii, în care Buciuceanu şi Bănică au avut roluri principale, în timp ce Mărculescu a avut un rol secundar.

Ştefan Bănică Jr şi-a îngropat tatăl alături de familie: "E la grămadă pe o cruce cu alții" 

“Asta a postat colegul și neprietenul meu ȘTEFAN BĂNICĂ jr. Tanti TAMA despre dispariția marei actrițe TAMARA BUCIUCEANU. EL care nu a iubit-o niciodată și care nu l-a iubit nici pe tatăl său marele actor ȘTEFAN BĂNICĂ senior care nu este la Bellu și care e la grămadă pe o cruce cu alții din familie la cimitirul Reînvierea.....”, a scris Mărculescu.

Ştefan Bănică Jr şi-a îngropat tatăl alături de familie. Marele actor Ştefan Bănică a murit în 1995 

Marele actor Ştefan Bănică a murit în 1995, la 62 de ani, şi a fost îngropat la Cimirul Reînvierea, acolo unde familia Bănică avea un loc de veci. Pe monumentul funerar sunt 5 fotografii cu membrii decedaţi ai familiei: Ştefan Bănică, părinţii acestuia, Leonora şi Drăgan, fratele său, Nicolae, dar şi fiul său, Alexandru.

Acesta din urmă a murit la doar 25 de ani, în 2001, ca urmare a unui tragic accident rutier. 

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI