Costin Mărculescu a fost căsătorit o singură dată, cu Ella, o tânără din Alexandria, pe care actorul ”a tunat-o” la maxim înainte de nuntă. Actorul a avut și de această dată un ghinion teribil, Ella l-a părăsit după nuntă iar în prezent un alt bărbat se bucură de formele frumoasei femei.

Despărțirea dintre Ela și Costin Mărculescu, de acum 5 ani, a fost una cu scandal.

Și deși în România se poartă ca după despărțire, bărbații să-și ia înapoi toate cadourile scumpe făcute femeilor, Mărculescu n-a putut face același lucru cu silicoanele Ellei. Dar nici tânăra nu s-a bucurat prea mult de ele.

Costin Mărculescu și-a tunat soția! Ella a avut probleme cu silicoanele

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Astfel, la câteva luni după implant și după despărțire, fosta soție a lui Costin Mărculescu a început să simtă dureri. Deloc surprinzător, în condițiile în care aceasta își alesese o pereche uriașă de sâni. Totuși, durerile au continuat, iar în cele din urmă, Ella a ajuns în cele din urmă să-l acuze pe medicul care i-a făcut implantul că i l-a greșit.

Fosta doamnă Mărculescu spunea atunci că sânii i s-au deplasat și nu mai stau în poziția normală, plus că are dureri teribile.

Toată povestea s-a întors cumva tot la Costin Mărculescu, despre care s-a aflat că nici măcar nu achitase costurile silicoanelor. Acesta a refuzat însă să mai facă acest lucru, mai ales că nu a mai apucat să se bucure prea mult de ele și de posesoarea lor.

Citeste si: Primele imagini cu trupul neînsuflețit al lui Costin Mărculescu! Actorul a fost descoperit in stare avansată de putrefacție în baie

Citeste si: Răsturnare de situație! Ce au găsit specialiștii de la INML pe trupul lui Costin Mărculescu

Citeste si: Câți bani câștiga, cu adevărat, Costin Mărculescu! Ultimii ani au fost de coșmar: "Toată lumea s-a folosit de mine!"

Costin Mărculescu a fost găsit mort în apartamentul său, miercuri seara. Cauzele decesului nu sunt foarte clare însă se bănuiește că acesta a făcut un stop cardiac. Actorul avea doar 50 de ani.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si