Close sidebar
Close sidebar

Costinesti, statiunea de care ar trebui sa va feriti! Aici e cea mai murdara apa de pe litoral

Cea mai murdara apa este in Costinesti, fiind plina de bacterii e-E.Coli. Medicii ii atentioneaza pe turistii care merg aici trebuie sa aiba grija si sa nu inghita apa marii pentru ca pot pleca acasa cu boli digestive grave.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

„S-a datorat supraaglomeraţiei care a existat în perioada de vârf de sezon, temperaturii crescute a mediului, atât a aerului, cât şi a apei”, explica dr. Gabriela Caruceru, de la DSPJ Constanţa, potrivit Digi24.

Specialistii din Constanta au verificat calitatea apei de imbaiere si au constat ca cea mai conce tratie de bacterii de pe litoralul romanesc este la Costinesti. Cea mai curata apa este intre Mamaia si Navodari, lucru observat si de turisti: „În comparaţie cu zona aia de acolo şi cu aia de colo, mi se pare mai curata şi plaja, şi marea ”.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Apa marii este analizata de specialisti de doua ori pe luna. Incepand din acest an, rezultatele trebuie sa corespunda cu cele impuse de Comisia Europeana. Daca pâna anul trecut România accepta o concentraţie cu E.coli de 2.000 de unitaţi la 100 de mililitri de apa, Uniunea Europeana impune acum o concentraţie de 20 de ori mai mica!

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI