Acesta a anuntat ca accesul pe plaja si inotul sunt interzise pentru orice persoana care nu are tinuta pentru plaja care sa respecte bunele obiceiuri si secularismul, ceea ce reprezinta un principiu fundamental al Republicii franceze.

Decizia luata de municipalitate de pe Riviera franceza interzice purtare la plaja a costumelor de tip "burkini". "Tinuta de plaja care expune in mod ostentativ afilierea religioasa, in conditiile in care Franta si lacasele de cult sunt in prezent tinta atacurilor teroriste, risca sa pericliteze ordinea publica si acest lucru trebuie prevenit", a explicat primarul din Cannes decizia.



In Franta, in ultima perioada, decizia nu este singulara pentru ca un parc acvatic din Marsilia a fost nevoita sa anuleze un eveniment privat ce fusese planificat special pentru femei de religie musulmana. Evenimentul a fost anulat dupa ce a intampinat un val mare de opozitie, chiar si din partea politicienilor din "Hexagon".

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Rusia amenință pe față România. „Moscova ar putea bombarda ținte militare”. Ce țări mai sunt în vizorul Kremlinului- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si