"Expeditiva, Simona Halep, cap de serie numarul 3, a ajuns in sferturile de finala la Roland Garros, dispunand de Carla Suarez Navarro in doua seturi seci (6-1, 6-1) si o ora de joc. Finalista in 2014, romanca a confirmat ca este o pretendenta foarte serioasa la victorie in acest an", scrie L'Equipe.

Cotidianul francez noteaza ca Halep a "sufocat-o" pe Suarez Navarro, specialista pe zgura si care a dispus usor de Elena Vesnina in meciul anterior.

"Variind loviturile minunat, intrand in teren cu dorinta si eficienta, Halep a petrecut doar o ora pe Philippe-Chatrier. Regina a loviturilor castigatoare (19 contra 5), imperiala la mingile de break  (6 din 7), Halep nu i-a lasat nici cea mai mica sansa lui Suarez Navarro, care aproape a fost fara reactie. Simona Halep va juca in sferturi cu Elina Svitolina, favorita 5, sau surprinzatoarea Petra Martic. In ambele cazuri, ea va fi favorita".

Cotidianul Gazzetta dello Sport a scris in editia online, sub titlul "Neobosita Halep", ca romanca s-a impus cu un rapid 6-1, 6-1, intarindu-si candidatura la triumful final.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

"Halep o demonteaza pe Suarez Navarro pentru a ajunge in sferturi" la Roland Garros, a scris europsport.com, in timp ce site-ul sportfair.it a vorbit despre o "Simona Halep ciclonica".

Simona Halep, locul 4 WTA si cap de serie numarul 3, s-a calificat pentru a doua oara in cariera in sferturile de finala ale French Open, dupa ce a invins-o, luni, cu scorul de 6-1, 6-1, pe spaniola

Carla Suarez Navaro, locul 23 WTA si cap de serie numarul 21.

Califcarea in sferturi este recompensata la Roland Garros cu 340.000 de euro si cu 430 de puncte WTA.

Sursa: News.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si