Încă de la începutul pandemiei și până în prezent, oamenii s-au protejat cum au putut ei mai bine de virusul Covid-19. Acum, la aproape 3 ani de la apariția lui, încă mai sunt persoane care se confruntă cu simptomele virusului care a lăsat fără viață peste 5,000,000 de oameni.

În prezent, la finalul anului 2022, se pare că virusul Covid-19 poate afecta și necuvântătoarele care nu scapă de măsurile de protecție cu care deja ne-am obișnuit.

Citește și: În această țară din vestul Europei cazurile de COVID au explodat. Statul se confruntă cu al nouălea val al pandemiei

Un cățel din Wuhan trebuie să poarte mască de protecție

În Wuhan situația virusului Covid-19 nu este una tocmai roz, astfel încât nicio ființă nu scapă netestată. Mai mult decât atât, dacă testul este pozitiv, persoana sau, în acest caz, animalul trebuie să stea neapărat în carantină.

Astfel, un patruped din Wuhan a fost carantinat, împreună cu alte 39 de persoane.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: Masca de protecție redevine obligatorie?! Ce spune Organizația Mondială a Sănătății: „Apariția unei noi variante îngrijorătoare”

„40 de cazuri de COVID într-o singură comunitate din Wuhan: 39 de oameni și un cățel. După ce proprietarul a fost testat pozitiv, cățelul a reușit să scape și să iasă afară. Personalul medical s-a dus să îl caute, l-a găsit și s-a dovedit că e pozitiv.

Deci în carantină, cu mască și toate! A fi blănos nu e o scuză”, a scris pe Twitter Manya Koetse, redactor șef al unui site care monitorizează tendințele culturale, sociale și istorice din China, potrivit wowbiz.ro

În această circumstanță, patrupedul trebuie să poarte mască de protecție și nu mai poate ieși pe stradă timp de mai multe zile, stabilite prin legislația în vigoare.

Aceste măsuri sunt luate ca urmare a politicii „Zero cazuri de COVID” după care acționează autoritățile chineze. 

Citește și: Erori la testarea COVID-19 în Marea Britanie. Mai mulți pacienți au fost puși în pericol


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si