Franţa a raportat, duminică, 13.157 de noi cazuri de infectare cu coronavirus şi 215 decese cauzate de Covid-19 în ultimele 24 de ore.

Cazurile de Coronavirus cresc în Franța de la o oră la alta

În prezent, în Franţa sunt spitalizate 31.522 de persoane infectate. Numărul pacienţilor de la terapie intensivă a scăzut uşor, ajungând la 4.491.

covid 19 cazuri franța
Situația Coronavirus în Franța.[Sursa foto: PixaBay]

Francezii au înregistrat până acum, de la apariţia noului coronavirus, 2,14 milioane de cazuri de infectare şi 48.732

decese.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Un cunoscut medic din România trage un semnal de alarmă: „Nu ajută și chiar agravează pneumoniile virale!” Ce să nu faci dacă ai luat contact cu o persoană depistată cu COVID-19?

Citeste si: Fiul cel mare al lui Donald Trump, diagnosticat cu COVID-19

Nici în România, lucrurile nu stau mai bine

Grupul de Comunicare Strategică a anunţat, duminică, 5.837 cazuri noi de infectare cu coronavirus, 1.222 fiind în Bucureşti. În ultimele 24 de ore, 131 de persoane au decedat. 1.174 de pacienţi sunt internaţi la ATI.

„Până astăzi, 22 noiembrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 418.645 cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). 295.148 de pacienţi au fost declaraţi vindecaţi. În urma testelor efectuate la nivel naţional, faţă de ultima raportare, au fost înregistrate 5.837 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv”, a

transmis, duminică, Grupul de Comunicare Strategică.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si