Cele opt localităţi prahovene care raportează cei mai ridicaţi indici de infectare cu SARS-CoV-2 sunt Păuleşti (rată de infectare de 5,16 ‰), Ciorani (3,96‰), Blejoi (3,72‰), Breaza (3.52‰), Lapoş (3,52‰), Tinosu (3,4‰), Măneşti (3,31‰) şi Cocorăştii Mislii (3,03‰).

Ploieştiul se apropie de acest indice, având 2,88 la mie

Pe locul al nouălea în ceea ce priveşte indicele de infectare se situează municipiul Ploieşti, cu un indice de infectare raportat de 2,88 la o mie de locuitori.

Tot în municipiul Ploieşti, 58 dintre cazurile active de COVID-19 sunt la copii şi adolescenţi.

De la începutul pandemiei şi până în prezent, în judeţul Prahova, 9.170 de persoane au fost confirmate ca fiind infectate cu virusul SARS-CoV-2 şi s-au înregistrat 298 de decese.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Citeste si: Marcel Vela, anunț important în plină pandemie de coronavirus: "Acest lucru este îngrijorător"

Citeste si: Câţi medici s-au infectat cu coronavirus în România?

Sun ocupate 353 de locuri destinate pacienților cu COVID-19

Au mai rămas libere doar 59 de locuri destinate îngrijirii pacienţilor cu COVID-19, din cele 412 care au fost în total, iar la terapie intensivă nu mai sunt locuri libere.

Prahova se menţine printre zonele care raportează zilnic un număr mare de infectări cu noul coronavirus, cea mai recentă raportare pentru 24 de ore indicând 168 de noi diagnostice de COVID-19.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si