Close sidebar
Close sidebar

COVID-19 se răspândește mult mai rapid decât în primăvară. Ce spun specialiștii francezi

Oamenii riscă să se infecteze mult mai rapid cu COVID-19, decât în primăvară, potrivit anunțului unui epidemiolog francez, precizând că numărul de cazuri de COVID-19 în lume și în Franța este în contină creștere.

Alina Raducu,

COVID-19 se răspândește mult mai rapid decât în primăvară. Ce spun specialiștii francezi

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Citeste si: Ce țară a început pregătirile pentru vaccinarea anti-COVID

Coronavirusul se răspândește mult mai rapid în acest moment decât la începutul pandemiei, din cauza frigului și pentru că oamenii stau mai mult în interior, conform lui Arnaud Fontanet.

Consilierul științific al guvernului francez a emis un avertisment fără precedent de la începutul pandemiei, prin care vrea să responsabilizeze populația și politicienii.

Cercetătorii francezii anunță că numărul de cazuri de Covid-19 este în continuă creștere, în această iarnă

„Virusul circulă mai rapid. Resurgenţa pandemiei a început în august. Lupta împotriva acesteia va fi un maraton”, a declarat Fontanet la postul BFM TV.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Franța în pregul depășirii a unui milion de cazuri de infectare cu Sars cov 2, devenind a doua țară, după Spania.

Citeste si: Un nou record de cazuri de coronavirus în România

Potrivit lui Fontanet, un profesor renumit la Institutul Pasteur, autoritățile franceze reușiseră să controleze virusul spre finalul lui iunie 2020, care a creat un fals sentiment de securitate.

„Şi apoi a venit o săptămână rece în septembrie şi toţi indicatorii au luat-o în direcţia greşită în toată Europa. Virusul se răspândeşte mai bine pe vreme rece pentru că noi trăim mai mult înăuntru”, a mai declarat profesorul Fontanet.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI