Vasile Dancu este din Păuca, o comuna aflată la peste 50 de kilometri de Sibiu. De aproximativ 30 de ani pensionarul avea în hambar doua candelabre pe care acum vrea să le vândă. Și cum i-ar fi fost greu să ajungă în oraș, le-a cerut celor de la amanet să vină acasă la el.

Serviciul de evaluare la domiciliu se bucură succes

Bunurile pot fi vândute sau amanetate. Serviciul de deplasare și evaluare la domiciliu a fost lansat în urma solicitărilor venite din partea clienților și se bucură de mare succes.

Citeste si: Asistentul medical, suspectat că a agresat sexual un pacient, a fost arestat preventiv

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Un băiat de 18 ani riscă 20 de ani de închisoare după o vacanță cu familia în Dubai. De ce este acuzat- antena3.ro

Citeste si: Un bărbat din Ploiești a sunat la 112 pentru că doi vecini nu răspundeau la ușă. Polițiștii au făcut o descoperire năucitoare- wowbiz.ro

Adrian Cherciu, manager marketing: "Solictarile vin din toate părțile și din toate zonele și din clasa medie, și din high class și din clasa mică. Este gratuit serviciul nostru pentru clienți. Numărul celor care au apelat la serviciile caselor de amanet în ultima perioadă a crescut cu aproximativ 20%.

Oamenii au început să vândă de la opere de artă, veselă până la covoare, coșuri și fețe de pernă."

Oamenii amanetează tot felul de obiecte

Liviu Andrei, manager general: "Datorită situației economice am sesizat un nou trend pe piață și asta înseamnă că oamenii au început sa amaneteze tot felul de lucruri. Cel mai ciudat produs...o broască împăiată pe care ulterior am vândut-o. 

Aici avem o față de pernă lucrată manual pe care cineva a adus-o și pentru care a primit 20 de lei. Un coș de rachită pe care s-a primit undeva la 30 de lei."

Citeste si: Un japonez care a pierdut la jocurile de noroc ajutoarele pentru Covid a sute de gospodării va restitui suma „puțin câte puțin”

Ca să-şi recupereze obiectele amanetate, oamenii trebuie să plătească suma pe care au obţinut-o iniţial, la care se adaugă un procent, diferit de la magazin la magazin. Doar că foarte mulţi renunţă să-şi mai ia bunurile, nu pentru că n-ar mai avea nevoie de ele, ci pentru că nu-şi le mai permit.

Citeste si: Rușii au lansat un atac cu rachete din Marea Neagră spre orașul Odesa

Materialul complet îl puteți urmări în cadrul jurnalului Știrile Kanal D de la ora 19:00.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si