,,În ultimele 24 de ore, la graniţa cu Bulgaria au fost efectuate formalităţile de frontieră prin PTF Giurgiu, pe sensul de intrare în ţară, pentru 1.237 camioane, şase sute de autoturisme şi 3.646 persoane, iar pe sensul de ieşire din ţară au fost înregistrate 1.130 camioane, 404 autoturisme şi 2.931 de persoane", a declarat marți, purtătoarea de cuvânt a ITPF Giurgiu, Roxana Popazu, pentru AGERPRES.

Citeste si: VIDEO| Șoferul unei autoutilitare, în prag de comă alcoolică! A condus minute bune în zig-zag pe străzile din Cluj-Napoca până să fie prins de polițiști

Cozi de peste 10 kilometri la ieșirea din țară

Potrivit ITPF Giurgiu, în momentul de față, atât pe sensul de ieşire din ţară cât şi pe sensul de intrare în ţară prin portul de frontieră Giurgiu, controlul de frontieră pentru autoturisme se desfăşoară pe câte patru artere, iar acestea au de aşteptat zeci minute pentru activitatea de control a documentelor la frontieră, pe ambele sensuri de deplasare.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

,,Pentru autocamioane, traficul prin PTF Giurgiu se desfăşoară pe câte cinci artere de circulaţie pe sensul de intrare în ţară şi pe câte patru artere de circulaţie pe sensul de ieşire din ţară. Înregistrăm un timp de aşteptare pentru activitatea de control a documentelor la frontieră de 40 de minute pe sensul de intrare în ţară, respectiv de 140 de minute pe sensul de ieşire din ţară. Aceşti timpi de aşteptare înregistraţi se datorează numărului mare de astfel de mijloace de transport, prezente pentru tranzit", a eplicat Roxana Popazu. 

De mai bine de 12 ore sun înregistrați acești timpi record. Noaptea trecută şoferii nervoşi şi-au manifestat nemulţumirea claxonând îndelung. 

Citeste si: TIR cu 14 migranți ascunși, descoperit în Arad


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si