Close sidebar
Close sidebar

Cozi infernale la secțiile de votare, după ora 22:00. Programul a fost prelungit pentru ca toți cetățenii să voteze

Au fost cozi infernale la alegerile locale și alegerile europarlamentare. Mai multe secții de votare din țară au prelungit programul după ora 22:00, pentru ca toți cetățenii să poată vota.

Elena Tasca,

Cozi infernale la secțiile de votare, după ora 22:00

[Sursa foto: Stirile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Românii au stat la cozi infernale pentru a-și exercita dreptul la vot. Mai multe secții de votare au avut programul prelungit după ora 22:00, pentru ca toți cetățenii să poată vota.

Cozi infernale la secțiile de votare. Programul a fost prelungit până la 23:59

Pe 9 iunie 2024 au avut loc alegerile locale și alegerile europarlamentare. Secțiile de votare au fost deschise începând cu ora 07:00, până la ora 22:00.

Citește și: Tragedie la urne! Un bărbat a murit într-o secție de votare din Vâlcea, imediat cum a primit buletinele de vot

Cozi infernale la secțiile de votare, după ora 22:00

[Sursa foto: Stirile KANAL D]

Cozile infernale de la unele secții de votare din țară au făcut ca programul să se prelungească până la ora 23:59.

A fost o decizie de ultimă oră, luată pentru ca toți românii care erau la coadă, așteptând să își exercite dreptul, să poată vota.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Regula s-a aplicat doar la secțiile de votare unde, după ora 22:00, se aflau oameni la rând, care așteptau să voteze.

Citește și: Rezultate alegeri 2024: Cum poți vedea online rezultatele la vot pentru alegerile locale pe județe. Datele exit-poll

Cozi infernale la secțiile de votare, după ora 22:00

[Sursa foto: Stirile KANAL D]

Una dintre secțiile de votare care au avut programul prelungit după ora 22:00 a fost s ecția de votare nr. 63 de la Liceul Teoretic ”Elf” din Cluj-Napoca. La ora 22:00, când în mod normal ar fi trebuit să se închidă urnele, la coadă se aflau peste 100 de români care așteptau să voteze, informează cluj24.ro.  

O altă secție de votare care a avut programul prelungit până la ora 23:59 a fost o secție de votare din Pielești, județul Dolj. Potrivit primelor informații, pe timpul zilei ar fi avut loc un scandal g enerat de o persoană care ar fi aruncat o tușieră într-o urnă de vot, în încercarea de a imprima tușul pe cât mai multe buletine de vot și de a le anula. Votul ar fi fost suspendat pentru 40 de minute. Pentru a recupera timpul pierdut și pentru a lăsa cetățenii aflați la coadă, programul secției de votare a fost prelungit. 

Program prelungit pentru votare a fost și la secţia 266 din comuna Orlea şi la secţia 129 Bărăşti.

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI