Autoritățile spun că se anunță cel mai aglomerat sfărșit de săptămână din luna august: mulți dintre cei care și-au petrecut concediile în România se întorc acum spre casele lor din străinătate.

Au de așteptat cel puțin 2 ore

Cel puţin 2 ore trebuie să aştepte românii care vor să iasă din țară în vama Petea din judeţul Satu Mare. Şoferii din vamă se îndreaptă spre ţările în care locuiesc și lucrează de mulţi ani.

La fel de aglomerată este şi vama Urziceni din Satu Mare. Poliţiştii de Frontieră se aşteaptă ca un număr record de români să iasă din ţară prin aceste vămi la acest final de săptămână şi au luat mai multe măsuri, între care suplimentarea personalului, dar şi deschiderea tuturor arterelor. 

Citeste si: VIDEO| După ce au rămas blocați pe Valea Oltului, un grup de nuntași au jucat sârba în mijlocul drumului

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

În vama Petea sunt deschise șase artere de ieșire, în vama Urziceni cinci artere, iar la Nădlac trei artere dedicate celor care vor să iasă din țară.

Un avion cu 200 de pasageri s-a întors de urgență pe aeroportul Otopeni

Un avion în care se aflau aproximativ 200 de pasageri s-a întors, vineri dimineață, pe aeroportul din Otopeni, după câteva zeci de minute de la decolare.

Citeste si: Un avion cu 200 de pasageri s-a întors de urgență pe aeroportul din Otopeni

Avionul  s-a întors pe aeroport din cauza unui geam care s-a fisurat. Piloții au anunțat că e posibil să întâmpine o problemă de presurizare și că sunt nevoiți să aterizeze.

Citeste si: Bilanț coronavirus, 26 august. Peste 3.000 de cazuri de infectări

Zborul București-Antalya era operat cu o aeronavă Boeing 737-800NG înmatriculată YR-BGJ, avion aflat de cinci ani pe flota TAROM.

Materialul complet îl puteți urmări în cadrul jurnalului Știrile Kanal D de la ora 19:00.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si