Românii preferă să-și rezolve problemele administrative pe cale fizică. Unul dintre motive este lipsa banilor de pe card din cauză că nu au plătit anumite taxe.

Cozi interminabile la ghișee

Românii s-au prezentat la ghișee cu diferite probleme. Unii au venit să-și scoată documentele doveditoare că și-au plătit taxele, alții au venit în privința autovehiculelor, iar ceilalți au dorit să-și înregistreze anumite imobile.

Supărarea românilor vine și din faptul că la unele ghișee se poate plăti doar cu cardul, iar unii folosesc doar bani cash.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: Românii se întorc din vacanță. Infotrafic: Valori de trafic în creştere pe DN1. Recomandările polițiștilor

De ce aleg românii să se îmbulzească azi la plata taxelor?

Cei mai mulți s-au adunat în prima zi lucrătoare a acestui an pentru că nu au timp să plătească taxele pe viitor, iar cei care au vrut să plătească la sfârșitul anului trecut, au găsit ghișeele închise.

Citește și: VIDEO- Guvernul schimbă legea compensării facturilor la energie

Mai multe persoane sunt suspectate că înscenau accidente rutiere pentru a înşela societăţile de asigurări. Au obținut astfel peste 650.000 de lei

Au avut loc mai multe descinderi în Bihor la persoane suspectate că înscenau accidente rutiere pentru a înşela societăţile de asigurări. Oamenii legii au efectuat 24 de percheziții. 

Poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalității  Economice din Bihor, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea, desfăşoară marţi 24 de percheziții domiciliare, în județul Bihor, la persoane suspectate că înscenau accidente rutiere pentru a înşela societăţile de asigurări, fiind astfel bănuite de comiterea infracţiunilor de înşelăciune, înşelăciune privind asigurările, fals material în înscrisuri oficiale, fals informatic şi fals în declaraţii. 30 de persoane urmează să fie duse la audieri.

Activitățile se desfăşoară împreună cu polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, de la Serviciul de Ordine Publică, polițiștii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanțe Periculoase, de la Poliția Municipiului Oradea şi de la Poliţia Municipiului Marghita, alături de luptătorii Serviciului pentru Acţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Județean Bihor. 

Citește și: VIDEO- Măcelăriile, piețele și brutăriile- cele mai aglomerată în această perioadă


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si