Cozi uriașe, care se întind chiar și în afara aeroportului, zeci de ore de așteptare și curse anulate chiar înainte să decoleze. Prin așa ceva trec zeci de milioane de englezi care vor să petreacă departe de casă prima mare vacanță din acest an. 

"Ne cerem scuze, dar am fost anunțați că zborul dvs. a fost anulat!"

Li s-a spus că nu pot urca în avion

Altor pasageri li s-a spus că nu pot urca în avion lor din cauza „suprarezervării”, iar mulți dintre cei care au ajuns, până la urmă, la destinație s-au trezit fără bagaje. 

Jeff Moody, corespondent GB News: "Pasagerii descriu situația ca fiind un adevărat carnaj. Mi-au spus că nu au fost anunțați, nu au știut ce se întâmplă. În unul dintre cazuri, oamenii s-au îmbarcat și abia acolo li s-a spus că zborul lor a fost anulat."

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Citeste si: Avion prăbușit în Nepal, după ce s-a ciocnit de un munte

Coșmarul de pe aeroporturi a devenit una dintre cele mai importante știri din Regat, cu titluri ca: vara haosului, ne dorim să nu fi fost aici sau carnajul vacanțelor, în publicații centrale.

Sute de zboruri au fost anulate

Reprezentanții companiilor aeriene care au anulat sute de zboruri, cei ai aeroporturilor și agențiilor de turism și-au cerut scuze și au anunțat că fac tot posibilul să remedieze situația, dar presa engleză scrie că adevăratul coșmar abia acum începe.

20 de milioane de călătorii urmează să fie efectuate în timpul acestui weekend, de Jubileul Reginei.

Citeste si: Un avion care efectua un zbor intern a „dispărut” de pe radar. Autoritățile au început căutările

Grav este că apar informații potrivit cărora această criză s-a extins deja în mai multe țări europene. Cozi uriașe au fost raportate și pe aeroporturi din Olanda, Irlanda și Belgia, la Bruxelles.

Citeste si: Zece localităţi din şase judeţe şi Capitala, afectate de ploile torențiale și vijeliile din ultimele ore

Materialul complet îl puteți urmări în cadrul jurnalului Știrile Kanal D de la ora 19:00.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si