Close sidebar
Close sidebar

Cozi uriașe la farmacie. Oamenii au fost la un pas de leșin

In goana dupa medicamente ieftine, romanii stau la cozi infernale in farmacii. Din pacate multi sunt batrani, slabiti si isi risca sanatatea. S-a intamplat astazi, in capitala, unde un bunic era cat pe ce sa lesine de la epuizare.

E. V.,


DISTRIBUIE
acest articol

La un pas sa lesine, chiar in farmacie! Dupa ce a stat aproape o ora la coada pentru a-si lua reteta compensata, domnul din imagini aproape ca a cazut din picioare. Iar ca el, zilnic,in farmacii sute de romani indura si asteapta ...culmea, de dragul sanatatii. Motivul pentru care cei mai multi prefera sa se inghesuie la o singura farmacie este pretul mult mai scazut al medicamentelor fata de competitia de pe piata.

Se revolta si se ingramadesc, insa la sfarsit totul se rezuma la suma finala de pe bon. Asa se face ca a doua zi cozile sunt la fel de lungi, iar nemultumirile la fel de mari. Cei mai norocosi sunt cei care vin in cautarea produselor cosmetice sau a produselor naturiste. Pentru a evita aglomeratia, exista totusi o solutie salvatoare- comenzile online.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI