Cozmin Gușă a fost om politic, jurnalist, personalitate foarte activă pe scenă publică romanească, este acum consultant politic și coacționar al unui post TV de știri. Invitatul lui Denise Rifai, un analist fin al politicii de la noi, dar și al celei internaționale, a fost provocat de jurnalistă să răspundă multor întrebări „roșii”, la toate, Cozmin Gușă a oferit răspunsuri directe.

Însă la întrebarea ”Pe cine vom vedea în cătușe în următoarea perioadă”, răspunsul lui Cozmin Gușă a fost unul șocant.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Cozmin Gusa la 40 de intrebari cu Denise Rifai
Cozmin Gusa a spus ce politicieni ar putea fi arestati in urmatoarea perioada[Sursa foto: Kanal D]

Citeste si: Cozmin Guşă: Sunt de accord cu legea aministiei şi graţierii, dar cu două condiţii!"

”Foarte complicat de spus dar o să încerc să fac un portret robot. Dacă Statele Unite vor lua o opțiune majoră asupra României, ceea ce e încă o întrebare, care ține și de războiul din Ucraina, atunci pe modelul statului paralel și al binomului, probabil că cei care vor fi considerați dușmani ai CIA sau ai SUA, adică oameni care împiedică o anumită strategie pe care ei vor să o impună.

Jocurile în România vor fi externe, cei care deranjează un joc extern în mod major și au probleme mai mari sau mai mici, vor fi probabil puși la zid. E foarte greu să te pună la zid dacă nu ai nici o problemă, dar dacă deranjezi, poți să fi executat. S-a văzut asta în timpul celui de-al doilea mandat al lui Băsescu, chiar și în primii ani ai lui Iohannis.
Atunci lumea a căpătat o frică foarte mare. Condamnările din dosarul Elena Udrea și Ioana Băsescu, care după părerea mea nu mai pot fi reduse la condamnări cu suspendare, dar nu-mi doresc acest lucru, le doresc să fie reduse la suspendare sau chiar la achitare, sunt făcute tocmai pentru notorietatea celor două protagoniste, ca să-i pună pe toți cu botul pe labe, să fie foarte disciplinați, să nu mai încerce să se opună la nimic din ce se va impune. Și dacă se va impune ceva în condițiile de război din Ucraina, va fi ceva monstruos ce se va întâmpla și vor cădea multe victime, nu numai din PSD, ci și din partidul care guvernează”, a afirmat Cozmin Gușă, iar Denise Rifai a insistat și i-a cerut invitatului său să dea și niște nume.  

Citeste si: Cristian Popescu Piedone, mărturisiri teribile despre cazul Colectiv, în emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai”

Ce a spus Cozmin Gușă, despre Ludovic Orban și Florin Cîțu

”Ludovic Orban, dacă nu va respecta anumite reguli va avea oameni din jurul său care vor suferi repercursiuni din perioada guvernării. Ei au început să fie deja chemați la DNA. Pentru că după părerea mea, Florin Câțu este exponentul unui joc internațional aici în România. El este protejat indiferent ce ar face. Cei de la USR PLUS sunt exponenții totali ai jocului internațional și nu cred că va avea nimeni probleme acolo, chiar dacă și-au delegat semnăturile, nu cred că vor avea probleme.

Dar și le-au delegat de frică și știind că va urma un asemenea scenariu de groază în România. Iar PSD-ul va avea o problemă dacă o să înceapă, dacă o să înceapă vreodată, să i se opună lui Klaus Iohannis și jocului extern. De aia PSD-ul stă cu botul pe labe, ca să nu aibă oameni arestați”, a mai spus Cozmin Gușă.

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Motivul pentru care Nicki Minaj și-a anulat concertul de la Saga Festival: "Trebuie să mă asigur că iau decizii corecte". Superstarul internațional era cap de afiș- radioimpuls.ro

”Deci spuneți că premierul României este ofițer de informații, agent străin…”

”Am bănuiala despre el, văzând parcursul lui extern, că este agent strain”, a încheiat Cozmin Gușă la ”40 de întrebări cu Denise Rifai”.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si