Performantele Alinei Dumitru, Corinei Caprioriu sau ale Andreei Chitu au fost date uitarii in ultima perioada, iar la JO de la Rio nu s-a obtinut nicio medalie.

Cozmin Gusa a decis sa se inscrie in aceasta lupta pentru sefia FRJ si spera sa redea acestui sport stralucirea de alta data si sa il readuca pe culmile gloriei.

Intr-un interviu acordat celor de la ProSport, Cozmin Gusa a vorbit despre ce il motiveaza sa fie presedinte la Judo si de ce a ales sa isi depuna candidatura.

"Fac acest pas pentruca ma pasioneaza cest sport si de 15 ani ma aflu in interiorul fenomenului. Simt ca e nevoie sa ma implic, in contextul actual al problemelor de la FRJ si sunt capabil sa unific taberele, sa maresc performanta cu atragerea de fonduri necesare. Am o datorie morala fata de judo pentru ca mi-a dat satisfactii si mi-a transmis o emotie pe care numai un tata o poate simti. De ce spun asta? Fiul meu, Andrei, in varsta de 19 ani, e campion la judo, iar fiica mea, Daria, in varsta de 13 ani, a cochetat cu judoul timp de patru ani", a spus Gusa pentru sursa citata.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

El si-a continuat discursul si a spus ce isi doreste sa realizeze daca este ales. "Scopul meu e ca in cel mult un an FRJ sa fie cel mai bine organizat for sportiv din Romania si cel mai bine finantat din fonduri private.", a spus el.

INTREG INTERVIUL ACORDAT DE COZMIN GUSA IL POTI CITI AICI


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si