Close sidebar
Close sidebar

Cozmin Gusa isi depune candidatura pentru sefia Federatiei Romane de Judo. "Vreau ca intr-un an FRJ sa fie cel mai bine organizat for sportiv din Romania!"

Anul acesta, in data de 20 februarie, au loc la sediul Comitetului Olimpic Roman alegeri pentru functia de presedinte al Federatiei Romane de Judo. FRJ era unul dintre forurile din Romania care, alaturi de FR de Scrima, se putea lauda cu performante notabile la Jocurile Olimpice sau la Campionatele Mondiale si Europene.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Performantele Alinei Dumitru, Corinei Caprioriu sau ale Andreei Chitu au fost date uitarii in ultima perioada, iar la JO de la Rio nu s-a obtinut nicio medalie.

Cozmin Gusa a decis sa se inscrie in aceasta lupta pentru sefia FRJ si spera sa redea acestui sport stralucirea de alta data si sa il readuca pe culmile gloriei.

Intr-un interviu acordat celor de la ProSport, Cozmin Gusa a vorbit despre ce il motiveaza sa fie presedinte la Judo si de ce a ales sa isi depuna candidatura. "Fac acest pas pentruca ma pasioneaza cest sport si de 15 ani ma aflu in interiorul fenomenului. Simt ca e nevoie sa ma implic, in contextul actual al problemelor de la FRJ si sunt capabil sa unific taberele, sa maresc performanta cu atragerea de fonduri necesare. Am o datorie morala fata de judo pentru ca mi-a dat satisfactii si mi-a transmis o emotie pe care numai un tata o poate simti.

De ce spun asta? Fiul meu, Andrei, in varsta de 19 ani, e campion la judo, iar fiica mea, Daria, in varsta de 13 ani, a cochetat cu judoul timp de patru ani", a spus Gusa pentru sursa citata.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

El si-a continuat discursul si a spus ce isi doreste sa realizeze daca este ales. "Scopul meu e ca in cel mult un an FRJ sa fie cel mai bine organizat for sportiv din Romania si cel mai bine finantat din fonduri private."

, a spus el.

INTREG INTERVIUL ACORDAT DE COZMIN GUSA IL POTI CITI AICI

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI